En fjortis i Lejonkulan ♡

Idag vaknade vi upp med en fjortonåring i Lejonkulan! Tänk att vår stora lilla tjej nu är fjorton år! Verkar helt galet och det känns som igår vi blev inskjutsade till bb av en kompis. L, som egentligen tycker att det är lite trist att vi i princip alltid är iväg på hennes födelsedag (sportlov) vaknade ganska tidigt när lillebror smög ut ur rummet som de delar här i fjällen. Och jag tror att hon tyckte att det var ganska ok att bli uppvaktad av både oss och familjen Lexington som är här med oss.

L har fått bestämma precis hur hon ville att dagen skulle bli. Hon har inte åkt några skidor, bara till lunchstället, som hon hade önskat att vi skulle äta lunch på (och hem igen så klart :-) ). Hon blev bara liiite firad på morgonen, då hon inte ville ha något stohej och så kom faster M förbi med en liten present. Ikväll blev det tacos och tårta.

Jag tror att hon är nöjd med sin dag, även om den firats på bortaplan. Vi fortsätter att fira henne när vi kommit hem till "våran gata i stan" igen. Tack alla som skickat hälsningar till henne! 💕

Tänk att det är fjorton år sedan ikväll som jag låg där på bb med min fina lilla bebis. Att det är fjorton år sedan hon valde att komma ut ca 2 v innan beräknad födsel, när vi hade mellofest och huset fullt med vänner. Att det är fjorton år sedan hennes gudmor kom trippandes på bb i sina högklackade, fullastad med allt en nybliven mamma kan behöva. Att det är fjorton år sedan vi blev föräldrar till vår fantastiska, fina tjej! Wow, jag är oändligt tacksam över att jag fick bli mamma till denna grymma tjej!

Gillar

Kommentarer

Carro ,
Ett stort grattis till L på 14 årsdagen 😁 låter som hon fick en bra födelsedag trots att ni inte var hemma
cuevas.blogg.se
Therese ,
Grattis i efterskott till din stora tjej! Och så hoppas att ni får en fortsatt mysig vistelse <3 KRAMAR
lurans.blogg.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Stort grattis till L på 14 årsdagen =) fast ni inte va hemma så låter det som hon fick en bra födelsedag =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hälsa grattis, det är obegripligt vart åren tar vägen
nouw.com/stenhagenbettan