En halv dag i bilder

Vaknade upp till regn idag också... Bestämde mig för att ta ett foto i timmen.

Klockan 9 såg det ut så här på rummet eftersom vi var tvugna att byta rum - för en dag. Alla rum med poolaccess är bokade just idag så vi får ta ett annat tills imorgon. Men vad gör det när det ändå regnar?
Frukost vid 10. Jag har lite svårt för viss mat, är lite kinkig med maten så att säga.. Och just nu har jag extra svårt att äta köttpålägg, om det inte är ex en varm macka. Så här blir det rostat bröd med tomat och lökhack. Gott faktiskt!
Eftersom det bara regnade hela förmiddagen (vid 11) så blev det en del spel för både L och mig :-)
Och vid 12 regnade det, så vi fortsatte sysselsätta oss inomhus... 
Vid 13 sken solen ett par minuter så vi passade på att bada. Men det blev också bad i regn eftersom det verkligen bara var sol ett par minuter..
Vid 14 åkte vi till Donken och käkae lunch. Nuggets funkar alltid för L. Och så blev det iste till det, funkar tydligen också bra när det inte finns mjölk :-) 
Vid 15 såg himlen ut så här så vi tog en tuk-tuk i sista sekund. Vi hann inte mer än sätta i oss i det vansinniga fordonet förrän regnet öste ner och vinden yrde.
Eftersom vår em sedan sett ut ungefär som vår fm så har det inte blivit fler bilder... Just nu känner jag mig sjukt omotiverad att klä om, bege mig iväg för att käka middag - i regnskurarna - och sedan åka tillbaka till hotellet och kolla på någon barnfilm med L innan vi somnar.. Men å andra sidan går det iaf någon timme då... Och vi skulle ju kunna strunta i att byta om - who cares liksom?

Gillar

Kommentarer

Bara åk som ni är. Slappa och bara njut.

Hoppas solen skiner på er imorgon.

Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Tant Janet,
Oj vad jag längtar tillbaka till Thailand när jag läser om er resa. Njut sista tiden nu. kram
www.blogger.com/profile/130296350753625185
jessica
,
Mysigt med så många bilder! Jättekul att se 😊