En härlig dag!

Men oj vad de senaste dagarna har gått! Det har varit jättemycket att göra på jobbet och det har varit after work med trevliga tjejer, middag med svägerskan, svågern & kusinerna, J har kört mycket ribb och det har varit sena kvällar hela veckan. 
Idag har barnen och jag haft en riktigt härlig dag. Vi började med en cykeltur ner till biblioteket där vi först lekte på lekplatsen. Båda barnen uppskattade vår cykeltur och det var riktigt skönt! Varför cyklar vi inte oftare? Sedan fikade vi (otroligt dåliga kakor och dyyyr fika!) innan framförallt L plockade på sig en stor hög med böcker. Hon har nämligen bestämt sig för att lära sig läsa ordentligt. Och ikväll läste hon sin första bok för mig istället för tvärtom!

När R sov en stund satt L och jag ute och byggde Lego Friends för glatta livet med solen i nacken (vilket syns nu..). Nu har hon en hel liten värld, frågan är bara var hon ska förvara den... För den där lillebroren är väääldigt sugen på att också leka med Lego-tjejerna :-) Och leka verkar lite synonymt med förstöra i hans värld..
När J kom hem efter dagens två ribbkörningar tog vi bussen ner på stan. Ett äventyr bara det för barnen! Sedan käkade vi middag i hamnen i solen innan vi tog bussen hem igen. J läste en nylånad Halvanbok för R, jag fick en saga läst för mig av L och sedan kollade J och jag på en film. Vilken härlig dag!

Gillar

Kommentarer

Helena,
Låter toppen! Så härligt att L bestämt sig för att läsa mycket 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Anonym
,
Nu har jag läst in mig på din senaste vecka! Vilken otur med feber för L. Vi landade på verkö i tis kväll ocg sen var det 3 dagar in i dimman med jobb jobb och jobb. Ut med jobb på fre kväll ovh sen lördag - äntligen en dag på hemmaplan. Blev trädgårdsarbete. En kort stund samarbetade vi tom hela fam. Inte varje dag 😉 nu har mormor kommit o ska passa barnen. m o jag jobbar en vecka till. Kram kram så hörs vi 😊
/j