En härlig dag

Sitter i sängen på hotellet. L har just somnat bredvid mig. J är på en jobbgrej. L hann inte mer än att sluta ögonen förrän jag kastade mig över mitt Marabou Sensation Yoghurt Raspberry.. Hemska jag...

Har haft en jättemysig dag. L och jag strosade över gatan till vännen J med bebis E. L var helt kär i bebisen och har hjälpt till med allt möjligt hela dagen. Stackars bebis E är väl helt slut efter allt skallerskakande och haktorkande... Själv tyckte jag att det var suveränt att få umgås med min kära vän J hela dagen. Vi har bara varit. Inte haft några utsvävande planer. Strosat lite på stan, käkat thai-lunch, shoppat lite, suttit och snackat, gjort paj och käkat paj. När L hade hjälpt till och diskat efter maten (på riktigt!) så strosade vi bara över gatan igen.

Förutom att det har varit super att få umgås med vännen J så har det också varit väldigt skönt att få umgås med L på bortaplan. Inte alls varit hemma och gjort vardagsgrejor, utan bara umgåtts och myst. Imorgon blir det ännu mer mys, både med L och med vännen J en stund på fm. Sedan ska jag försöka lotsa mig själv och lilla L runt här i huvudstan för att hälsa på Katti.

Vännen J och jag träffades när vi började på gymnasiet och har varit kompisar sedan dess. Det var nog egentligen, konstigt nog, när vi tagit studenten och båda två flyttade på olika håll i Sverige som vi blev riktigt nära vänner. Tur att det fanns sådana där nummer som man kunde ha och ringa hur mycket som helst till för en viss summa :-)

Nehej, om jag skulle passa på att njuta av att kunna ligga i sängen och kolla på tv.. Fast om 5-6 veckor (snarare 8) så har jag kanske en tv i mitt nya sovrum där hemma också ;-)

Gillar

Kommentarer

Charmkatti,
Hoppas du har haft shoppinglycka också, inte bara strosat runt 😉
www.charmkatti.se
Elin - Ett hus till oss,
Vilken jättehärlig dag! Kul att träffa kära vänner!

Sv. Bokstaven är köpt på en lokal måleriaffär, men kanske finna i en måleriaffär nära dig.

Kram Elin!
etthustilloss.blogg.se
Louise,
Den chokladen lät god, den har jag missat. Härligt med gamla vänner 😊 dom är guld värda trots att man kanske inte träffas eller pratas så jätteofta.

Kram
lollo71.wordpress.com
Så härligt att komma bort lite och bara få umgås med de man tycker om.
Njut, njut, njut. Snart är det vardag igen.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Krakelsprakel,
Du har en härlig blogg. Men en del mindre härliga projekt på gång;-). Men låt inte det förstöra din lilla semester.
www.blogger.com/profile/035135174677068236
Diana,
Vilken härlig dag!! Kul att träffa goa vänner. Tack för kommentaren! Har haft en hel del känningar inatt, så håll tummen för att det är ngt på G! =) Har förresten lagt in en ny tävling på bloggen. Stor kram!!
dianasblogg.blogg.se
Linda,
Låter som ni har det toppen i huvudstaden.
Lite choklad är aldrig fel:)
Trevlig helg, Kram
www.uppochnervandahuset.se