En härligt solig helg med vänner

Så börjar denna helgen nå sitt slut. Det har varit en jättetrevlig helg fylld med massa kul. Så jag känner mig faktiskt ganska trött denna söndagskväll. Fast också full av energi.

Jag menar, det har varit soool, tid med goda vänner, fartfylld tur med ribben, lunch i Danmark på en uteservering i Rungstedt, en massa mat, mycket skratt och en hel del prat. Jag slog barnen i Mario Kart, fick spontanbjuda svåger & svägerska på middag då helgens första vänner visade sig vara lite allergiska mot en ingrediens i den förberedda middagen & avslutade söndagen med en ny sånglektion.

Vårens första tvätt har hängt ute och W har fått både nos och tassar trimmade. Jag har fått en rejäl utmaning framför mig så jag gissar att april månads utmaning kommer att vara kirrad. Och jag har ännu en utmaning framför mig då vännen M vill att vi ska springa i Central Park i maj. Eftersom jag redan kryssat av det på min bucket list kan jag inte räkna det till detta årets utmaning "Att testa något varje månad under 2018 som jag aldrig testat tidigare", men eftersom jag inte sprungit på kanske 2 år så blir det en  g r y m  utmaning!

Gillar

Kommentarer