En helg på spa

I helgen skulle barnen hänga med sina kusiner - vilket var en födelsedagspresent som barnen fick när de fyllde år. Det var bio och annat på agendan, samt övernattning. Då passade J och jag på att lösa in en av våra födelsedagspresenter - ett dygn på Hotel Skansen i Båstad.

Vi började vår vistelse i Båstad med en lunch på Sands bakficka. Smarriga smörrebröd. Sedan hade vi båda bokat in behandlingar och jag hade en riktigt skön kroppsskrubb och massage. Det var en duktig och trevlig massös som fokuserade lite på mina problem i ryggen och inte på att försöka sälja på mig några produkter.


Vi tog det mycket lugnt och efter en stund på spaet och kallbadhuset var det trerättersmiddag i restaurangen. En bra födelsedagspresent med bra sällskap ❣

Jag har ju tidigare skrivit om vad jag uppskattar med hotell.

Duschen, kuddarna, ljudisolering, frukosten & bra sällskap. Tror nog att jag kan ge Hotel Skansen en bra pott. Det var grymt bra tryck i duschen, kuddarna var helt ok, frukosten innehöll både pannkakor, våfflor & Eggs Benedict, jag stördes inte av några ljud när pianisten slutat spela på natten & sällskapet hade jag ju valt själv :-)

Vi var helt utvilade och nästan istället trötta av all vila när vi begav oss för att hämta upp barnen hos kusinerna.Sedan avslutade vi helgen ungefär som vi inledde den - med familjemyskväll med film på hemmaplan. En riktigt bra helg!

Gillar