En helt vanlig dag på jobbet

Ibland har vi vissa arbetsuppgifter på jobbet som inte hör till det vanliga arbetet. Eftersom vi bara är 5 kollegor så får alla ibland hugga in när det gäller. Idag var en sådan dag. Arbetsdagen har nästan varit fylld av en massa jobb som vi kallar "en helt vanlig dag på jobbet"  - fast det är allt annat än helt vanligt.

Jag var helt slut när jag hämtade hem kidsen och kompis till L. Bestämde mig för att testa en ny rätt till middag. Eller ny och ny, men jag har aldrig gjort det på det här viset tidigare.


I all enkelhet var det en ugnsform med grönsaker, potatis och kycklingfilé. Mot slutet tog jag ut kycklingen och la på fetaost så att den fick "smälta" lite i ugnen en stund. Sedan blandade jag i ruccola på tallriken och serverade med tzatsiki. Jag har aldrig testat att göra allt i samma form förut, men det kommer jag definitivt att göra fler gånger. Såå smidigt att inte behöva ha något alls på spisen!

Ett lätt sätt att få in grönsaker i måltiden, vilket jag annars är ganska dålig på. Tyvärr föll det väl inte barnen i smaken precis.

Grönsakerna gav mig nog energi att ta tag i lite högar igen. Fattar inte var alla papper kommer ifrån?? Och det är verkligen en förlösande känsla varje gång jag går med en hög till pappersinsamlingen :-) Är nu laddad att ta tag i L:s rum i helgen. Hoppas bara att jag får med henne på banan!

Gillar

Kommentarer

Helena,
Ser jättegott ut!
Usch... papper... där behöver jag verkligen rensa också... Viktiga-papper-lådan är så full att den knappt går att stänga...
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Tina,
Åh så gott och fräscht det ser ut! Men har du allt inne lika länge då? Önskar dig en fin fredag hjärtat! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Guuud så gott detta såg ut, å en timme kvar till lunch.... gahhh! Hur ska jag klara mig?!
Måste iaf ungsrosta grönsaker/rotfrukter i helgen, för det är ju så gott, men tyvärr ingen favvis hos ungarna, men svärmor lämnade en laddning plättar så de kan få käka det istället ;-d Ha en fin fredag! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Maria,
Ser gott ut!!
Vi är rätt duktiga på att göra grönsaker i ugnen, stor favorit i denna familj 😉
Hoppas att ni har haft en fin helg vännen.

kram kram
omlitenochmig.se