En klädsam lösning

Den där obligatoriska kragen som hundar ofta får efter operation gjorde W helt apatisk. Hon vågade liksom inte röra sig och bara stod helt stilla på golvet. Två nätter utan sömn, trots att jag låg på en madrass på golvet med henne, sedan fick vi testa något nytt.


Och en barnbody med hål för svansen har funkat toppenbra! Tror att den lilla loppan skämdes lite första stunden hon fick på sig den, men sedan låter hon mig ta på bodyn utan problem varje gång vi varit ute.

Hon har sovit jättebra varje natt sedan hon slapp kragen och inte försökt komma åt stygnen alls. Och även om jag inte är mycket för kläder på hundar så har jag tyckt att hon varit ganska söt i sin tröja :-)

Imorgon är det dags att ta stygnen och jag hoppas att det verkligen blir så. Att vi inte kommer till veterinären och de säger att vi måste vänta lite till. För även om W inte visat några tendenser att komma åt såret så har vi inte vågat chansa utan haft full uppsyn så mycket vi bara kunnat. Och den lilla loppan har nog saknat att få lov att hänga ute i trädgården, vilket hon gärna gör i flera timmar, men inte fått gjort de senaste 10 dagarna.

Men nu är det dags att ta av bodyn och gå ut på en kvällsrunda :-)

Gillar

Kommentarer