En liten kapten

Det är lite konstigt. När vi åker till Solsidan så känns det lite som semester, även om det bara är helg. Det blir en känsla av hur sommaren kommer att bli.

Både denna helgen och förra har vi haft sällskap på Solsidan. Denna helgen av mamma & pappa, för första gången om man bortser från att pappa varit här innan och målat. Även om vi bara tar det lugnt och har det skönt så blir det liksom ingen datortid när man har sällskap.

Igår hade vi toppenväder och tog en tur med båten på kvällen innan vi plockade fram ostar, salami och skinkor och blev spöade i kortspel av mamma. Pappa blev spöad.


 För första gången känns det smidigt när vi ska ut med båten. Den ligger vid vår egen brygga så vi behöver inte transportera oss någonstans.Vi behöver inte packa ner något utan lägger bara ner jackorna i båten och tar på flytvästar och åker. J roddar allt själv och det enda jag assisterar med är att göra loss båten i fören och ta in några fendrar. Och det dröjer förmodligen inte länge förrän vi har en egen "hopp-i-land-Kalle" (Kalla) som både gör loss, lägger till och kör :-)

Gillar

Kommentarer

Helena,
Så skönt att ha båten så nära. Ibland drar man sig för att sticka iväg om det blir lite krångligt..
www.blogger.com/profile/111605893110558312
nockinocki,
Härligt med semesterkänsla på helgen. Kram
nockinocki.blogg.se