En måndag med planer, film och bok

Idag har det varit slitigt på jobbet.. Men kul, för när man har att göra går tiden fort. Det stör mig dock att min hals svider och skaver som sjutton.. Skippar min träningsmorgon imorgon, börjar jobba tidigt och slutar tidigt istället. Ska försöka fixa lite grejor inför minisemestern i Stockholm. Det är L och jag som ska ha semester, J ska jobba :-)

Jag ska äntligen få träffa det första av tre nya bebistillskott bland mina nära vänner! L:s första kommentar när jag berättade att vi skulle träffa bebisen E var "Får jag hålla henne?". Vi får väl se. L ser, liksom jag, fram emot att bo på hotell några dagar. Vet inte riktigt vad hon ser fram emot, men själv har jag en önskebild av sköna sängar och en hel hög med tidningar... Och så god hotellfrukost! Jag gillar verkligen hotellfrukost, men jag kan också bli så jädra besviken. Tycker att det är riktigt trist när det inte finns något utöver det vanliga. Meloner, färsk ananas, goda bullar, gott pålägg och så gärna våfflor :-) Mums!

Veckomatsedeln för den här veckan blir ganska mager...
  • Måndag: Pannkaksrulle med tonfisk
  • Tisdag: Spenatpasta med parmaskinka
  • Onsdag-Lördag: Minisemester, kommer ej att laga mat
  • Söndag: Tacos?
Både J och jag var helt slut efter den arbetsamma dagen på jobbet, så vi har slappat i soffan framför Wallanderfilmen "Skytten". Ganska bra faktiskt. Nu ska jag krypa till kojs med min Marian Keys-bok som det visade sig att jag redan har läst... Fast jag kommer inte riktigt ihåg den så jag kan lika gärna läsa den igen...

Gillar

Kommentarer

Frida-FantastiskaMamman,
Ha det UNDERBART i Stockholm....
Åh vad mysigt med en liten bebis, gosa lite från mig oxå!!
Kramisar<3
fantastiskamamman.blogg.se
jenny,
Krya på dig gumman o ha de så härligt i stockholm:) kramar
jennyn.blogg.se