En massa trevliga författare

Så har helgen med bokmässan i Göteborg passerat. Det har varit en toppentrevlig helg tillsammans med J och mina föräldrar. Jag har träffat riktigt många av mina favoritförfattare och fått böcker signerade. Är faktiskt lite imponerad över hur trevliga författarna var, och att de tog sig tid att småprata lite vid signeringen. Sånt uppskattas!
Fick veta att Läckberg inte kommer med en ny deckare förrän 2013, Tursten håller på med fler filmatiseringar, Forss har en kör i Malmö som jag nog ska kolla upp lite närmare.
Det var otroligt mycket folk på mässan, och det är ett väldigt arrangemang som verkade flyta på ganska bra. Iaf upplevde jag det så. Som av en slump ramlade jag på montern med tjejerna från Reborn som min vän Cool tipsat om. De driver ett spännande koncept lite likt Trinny & Susannah från tv, med tjänster som både färgning, klippning, stilcoaching och föreläsningar. Det ska bli spännande att läsa deras böcker. 
Fick inte möjlighet att fråga Mons Kallentoft om anledningen till att han skriver om en kvinnlig huvudrollsinnehavare. Annorlunda.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej finaste! Verkar som att du har haft en toppenhelg med massor av inspiration och god mat. Hoppas du får en lika fin vecka. Snart ska vi ju iväg!!!! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886