En nice dag

Det har verkligen varit en helmysig dag, helt utan stress!
Trodde aldrig att jag skulle somna om efter att maken begett sig iväg till jobbet, men det gick visst. Och L kom inte intassandes förrän klockan var över nio! Sovmorgon - I like!

Sedan blev det en sen frukost med varma mackor innan vi begav oss ut för att försöka hitta höst och/eller vinterskor till L. Det gick inte alls. Jag gillar inte alls att köpa sånt så här tidigt, men med tanke på att jag alltid brukar vara ute lite sent och att vi i år ska vara bortresta nästan hela oktober så kändes det liksom aktuellt. Men jag gick alltså bet idag så den utmaningen kvarstår till en annan dag.

Det blev lite andra ärenden innan vi åkte hem och käkade en sen lunch och spelade lite Wii i väntan på att pappa skulle komma hem och säga hej då. Han åkte nämligen iväg på mässa. I samma veva som vi vinkade av honom kom grannen med en korg svamp till oss (mums!) och vi cyklade iväg för att leka med kompisar på en lekplats. Alltså L och jag, inte grannen eller svampen :-)

Jag känner mig ganska dålig på att bara gå iväg till en lekplats med L, så det kändes skönt att ta en sådan stund idag. Sedan cyklade vi hem och hämtade D och tog en runda med henne innan L skuttade i badet och jag började fixa till pasta och en svampsås av den smarriga Karl Johansvampen som vi fick idag.

Nu sitter vi här i soffan och L har tryckt i sig hur mycket chokladpudding som helst :-) Det är verkligen synonymt med fredagsmys för henne! Kristallen är på tv och vi har båda två hoppat i pyjamasen och jag känner mig så där behagligt trött. Det är helt underbart att veta att ingen klocka behöver ställas inför morgondagen och att vi har ett ganska blankt kort på förmiddagen. Så förhoppningsvis blir det ännu en stressfri dag imorgon!

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Det låter ju som rena drömmen Christel 😊 Jag och Elin ska på bio imorgon, det ska bli jättemysigt fast någon sovmorgon till efter 9 lär ju inte hända 😉
www.blogger.com/profile/152418758898993061
rebecca,
Er dag låter helt underbar, en stressfri dag med SOVMORGON!
Jag var med behagligt trött för en stund sedan, sedan gick ögonen ihop på mig och för att inte missa att njuta av fredagskvällen hoppade jag upp ur soffan och startade datorn.

Njut den mysiga kvällen.

Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Therese,
Sannerligen nice, redan vid raderna om sovmorgon är jag grön av avund ska du veta *skrattar gott* Här är det lördagsmys som gäller, dagens stora plan är att köpa lördagsgodis - iaf om du frågar Luran 😉 Ha en toppen dag kära du! <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723