En ny dag

En ny dag. Nya möjligheter. Efter en natt med ganska bra sömn. Håller tummarna att det var tänder som spökade igår för idag var R piggare när han vaknade. Att han sedan har ett sjujäkla humör är ju en annan femma! ;-) 
Han passade på att morgonmysa lite på badrummet med en bok medan jag duschade. Jag klär inte på honom förrän han ätit frukost, för sannolikheten att han skulle komma ren till dagis då skulle inte vara hög.. 
Min plan idag är att jobba undan så mycket som möjligt så att jag sedan kan fokusera på hemmet i em. Det förfaller fort när man inte underhåller det. Leksaker där, ren tvätt här, smutsig tvätt där, vissna blommor här och dammtussar där. Så - nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

Niehoff,
Ja, det är bara att koppla på bra musik och köra ett städrace, det ska jag också göra och det är så skönt när det är klart!

Ha en bra dag!
Kram
www.blogger.com/profile/102069744724896415
Tina,
Hoppas du får en effektiv dag gumman! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Mmmm dessa höst och dagistider, Bogge var riktigt gnällig, trött å hängig i går å var bombsäker att han skulle bli sjuk å jag måsta vabba, men i dag var han på topp, så jag hoppas det håller i sig. Å ja, sniglarna, tror nog allt att Luran får avnjuta dem själv... vänder sig i min mage bara vid tanken.
Hoppas ni får en fin eftermiddag å att du hinner dona lite där hemma, här går tvättmaskinen för fullt, men berget tar aldrig slut :-/ KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723