En ny favorit

L fick den här filmen av mig för ett par dagar sedan. Jag visste så klart hur glad hon är för Barbie och de filmer hon redan har, men oj, detta var en klar favorit! (Efter Barbie och de 12 dansande prinsessorna förstås!). På bara 3-4 dagar har hon nog sett filmen 10 gånger tror jag!

Det låter ju så klart oerhört mycket, men ta i beaktande att vi är på ett hotellrum i Thailand och det regnar - a lot! Som tur är har jag ännu en ny Barbie-film nedstoppad i bagaget.. Undrar om den ska falla lika väl ut? Håller nog på den ett tag till eftersom jag inte vet hur vädret blir framöver.

I receptionen sa man att det vid den här tiden i oktober inte brukar regna så här mycket, vanligtvis kommer det bara lite skurar. Såå, jag håller tummarna att det blir så. Regna på idag för sjutton, regna på bara, jag har ändå legat i min bikini under molning himmel idag så jag är nöjd :-)
Men imorgon, då önskar jag solsken!

Försökte förklara för L att idag är det fredag, dvs fredagsmys men det förstod hon inte alls. Gissar att hon menar att vi inte är hemma och käkar chokladpudding :-)

Gillar

Kommentarer