En randig trygghet

I går vid nattning var det dags att lokalisera nappen och Ninis. Nappen var lätt, men Ninis var desto svårare. Vi letade och letade. Och letade. Vi frågade R, som ibland kunnat hämta sin kanin själv, men han svarade bara ja om vi frågade om Ninis var ute eller om Ninis var nere. Det slutade med att han fick lägga sig utan sin Ninis, eftersom han ratade syrrans kopia.


Vi har en reserv, med en annan tröja och ibland får Ninis helt enkelt "en ren tröja på sig". Inget konstigt alls. Men om vi hade plockat fram reserven så hade ju risken varit att båda kaninerna plötsligt uppenbarat sig på samma ställe och R hade fattat att det finns två kaniner..

Så jag kunde inte släppa den försvunna kaninj****n som J kallar den. Jag letade mig svettig. Under sängar och soffor, under kuddar. I lådor och i leksaker. Men ingen kanin. När jag för andra gången tömde ut alla L:s utklädningskläder så låg den plötsligt där. Den randiga kaninen. Och då hade givetvis R somnat. Utan sin älskade kanin. Men sedan låg de tryggt tillsammans resten av natten. 

Gillar

Kommentarer

Helena,
Skorpan har en snuttefilt/åsna som hon vill ha när hon ska sova. Loppan däremot har inte fastnat för något sånt allts, varken gosedjur eller filtar.
Till Skorpan köpte jag ganska tidigt en till åsna, så att vi har att byta med och försöker vara noga med att tvätta och byta ganska ofta så att det inte märks för mycket när hon får den andra.
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Marie-Louise,
hihihi ja dessa "snuttisar" har man letat sig fördärvad efter några gånger. Men vad bra att ni har en i reserv - även om den användes igår så finns den ju där 😊 Kram
www.madredetres.blogg.se
Tina,
Det är lustigt hur en sak nara kan vara puts borta men sen dyka upp helt plötsligt igen! Tur att Ninis kom tillrätta iaf! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Dessa älskade/hatade snuttisar har verkligen en enorm plats i barnens hjärta. Tänk att nåt som inte har egna ben kan försvinna så lätt 😊
Tur att han kom fram till slut 😊

Kramar
sagabus.blogg.se
Jenny,
Det där letandet känner jag igen, men här hemma är det inte snuttar el gosedjur, tidigare var det nappar och nu är det kläder och pennor haha.
Tur du hittade honom till slut 😉
nockinocki.blogg.se