En riktigt bra dag

När vi lite spontant bestämde oss för att åka till stugan igår, så slängde jag bara ner den lilla kameran i handväskan. Ingen laddare eller så. Och så klart tog batteriet slut igår när vi var på cirkus... Varför är det alltid så?
Det har iaf gjort att jag använt mobilkameran lite mer än vanligt och därför blir det ett mobilcollage idag. Det har varit en dag med barnen i fokus och vi har inte gjort en enda "tråkig" grej idag. 
Eftersom väderprognosen visade regn och åska under em stack vi till skateparken direkt efter frulle. Barnen körde kick bikes och jag satt i solen. Win win! Vi käkade medhavda mackor så att vi sedan kunde göra ett besök på Glassbåten utan att vara helt tomma i magarna ;-)
Regnet började falla precis när vi kom tillbaka till stugan och vi tillbringade ett par timmar med att spela spel, läsa och vila lite. Såå skönt! Och ganska mysigt att lyssna på regnet och åskan - inomhus. 
Efter lite middag tog vi på regnkläder och gick ut en sväng. Bara för att det var kul att hoppa i vattenpölar och så. Fick frågan av Jenny om vi ville hänga med och bada och barnen var inte sena att svara JA. Så iväg med badkläder i väskan och regnkläder på och när vi kom fram sken solen så jag fick gå barfota eftersom det var för varmt med gummistövlar!
Kvällen har spenderats i soffan med en gemensam film och en stor popcornladdning. Lite godis också faktiskt, fast det inte är lördag, men vi har haft en riktigt mysig avslutning på en riktigt bra dag!

En riktigt bra dag hoppas jag också att min pappa har haft, eftersom det är hans födelsedag! Grattis pappa!

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh så underbart mysigt det låter vännen! Vi har en vecka kvar innan vi får vara lediga och ta dagarna lite som de kommer
www.familjenrosmer.blogspot.se
Helen.HUSnrNIO,
Det är bra betyg från kidsen det med en hel dag utan att ha gjort en enda tråkig grej 😃

Trevlig fortsättning på regnhelgen!
husnrnio.se
Theresa,
Låter som en härlig dag! 😊 Trevlig fortsättning på helgen! Kram
mammat.blogg.se