En tonåring!

Wow! Tänk att idag är jag mamma till en tonåring! Igår kväll var det 13 år sedan vi hade mellofest hemma & vår prinsessa valde att komma! Inatt var det 13 år sedan hon föddes. Och idag var det 13 år sedan gudmor C kom trippandes i sina high heels så att det klapprade på hela förlossningsavdelningen :-)

Idag smög jag upp & väntade på att pappa J & lillebror R skulle ringa från Italien så att vi kunde sjunga för L tillsammans. L undrade nog vad jag höll på med, ha ha! 
Så efter lite skönsång (hrm) och paketöppning fick hon våfflor med Nutella till frukost. Våfflorna har hon sett i Stranger Things (tror jag...) och Nutella funkar ALLTID! En klockren start på dagen!
Min älskade fina trettonåring! 
Det är så klart lite annorlunda att fira sin födelsedag på ”bortaplan”, men L är ganska van då hon ofta fyller år på Sportlovet. 
Planen i eftermiddag är att testa något som ingen av oss smakat tidigare. Spännande! Nu väntar vi bara på att gudkusinen ska sluta skolan & twinsen ska sova middag. Och sen vet jag visst att det blir lite mer firande ikväll :-) 
Gillar

Kommentarer

Emelie undermyumbrella
Emelie undermyumbrella,
Stort grattis på födelsedagen till L och även till mamman och pappan som firar 13 år som föräldrar.
www.blogger.com/profile/121029991576383417
Kamilla Rytterlund
Kamilla Rytterlund,
Grattis till er dotter. Bubbel tea har jag inte hört om eller provat men det lät spännande.
www.blogger.com/profile/043267255929456572
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229