En tur med båten

Idag blev det en tur med båten. Ja, eller, en båt, den stora båten - över sundet. Tros trist väder med regn åkte vi med vänner över till den danska sidan. Började dagen med en räkmacka och fortsatte på danskt vis med spätta till lunch :-)
Maken stod för ölintaget och L för pölseintaget. Själv stod jag för tulpanshoppingen. R var faktiskt den som stod för klädshoppingen (eller iaf mottagaren av kläderna) liksom leksaksshoppingen.

 Nu har familjen powersoftat en timme på olika sätt och det är dags att sätta på sig ny stass och dra vidare till nya äventyr :-) Alltid är det något!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Mysigt det låter med en tur över sundet:-)
Här har det handlats massor utav tulpaner i dag! Så härligt att få byta ut det tråkiga julblommorna med fräscha tulpaner!
Önskar Er en trevlig kväll!

kram kram
sagafia.se
Linda,
Mysigt att åka iväg med båt sådär. vi åkte ganska ofta Göteborg-Fredrikshavn då vi bodde där nere, en lagom dagsutflykt och barnen älskar det.
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Russin,
Mysigt med en dg i ett annat land så, haha.. 😊 men själva båtåkandet hoppar jag över då jag inte fixar åka båt, hualigen.. 😟

igår åt vi tapas och jisses så gott det var.. 😊 kanske kan du bjuda på dina tapasrätter ? vill ha flera läckerheter att göra..:)

kraaam
russinsdagbok.se