En veckans med aw, sängar & stök

Veckans bästa är antingen aw:n med tjejerna i tisdags eller middagen med vänner i lördags. Det kändes som vanligt - pre pandemin. Underbart att bara sitta och prata och käka lite gott.
Veckans sämsta är att R blev förkyld och fick vara hemma ett par dagar.
Veckans godaste
är nog efterrätten med dulce de leche och dajm igår hos vännerna.

Veckans tråkigaste är att Teslan gick sönder så att vi har fått lämna den på service. Det medför en extra resa till Malmö denna kommande veckan för att hämta hem bilen igen.
Veckans bästa köp
är egentligen flera köp då barnens ny fått nya sängar som står och väntar på flyttlasset. Och en soffa till R och skrivbordsstol till L.
Veckans mysigaste
är fredagen med tacos och talang tillsammans med kidsen då J var på aw. Vi hann med ett avsnitt av Bäst i test också och jag skrattade så att tårarna rann.

Veckans yeay är att jag kom iväg och tränade hela TRE gånger! Efter noll pass i februari och ett i januari känns det som en vinst :-)
Veckans trevligaste
är tulpanleveransen i fredags som jag typ hade glömt bort. Har beställt tulpaner av en kompis son vars klass sålt det några veckor framöver. Även om jag själv beställt och betalt så kändes det liksom som att jag fick en bukett när de levererades i fredags! Perfekt med en fredagsbukett!

Veckans stökigaste är vårt hem som nu börjar förberedas för flytt. Idag har vi levererat vårt stora matbord och 10 stolar till svågern och svägerskan. Jag har också börjat fylla lite flyttlådor, så nu står det lite lådor här och där. Och en hög som ska kastas på tippen och en hög med sånt som ska till Erikshjälpen eller skänkas på andra håll. Lite stökigt alltså - och det kommer bara att bi värre :-D
Veckans mest spännande
är att jag nu börjat kolla på gardiner och annat till nya huset. Det blir också en ny färg i sovrummet som nu målats vitt. Men nu har jag bestämt mig för en mer grå/beigenyans som ska hinnas komma på plats innan flyttlasset går.

Gillar