Energi, mysterium & saft

Helgen har spenderats på Solsidan och nu är vi tillbaka hemma i stan igen. R har haft sin kompis med sig och det är ett mysterium var 10-åringar får sin energi ifrån?!?

I lördags flög de upp ur sängarna, kastade på sig kläder och fixade frukost. Fick skjuts till skateparken där de åkte kickbikes i tre timmar innan de var dags för lunch. De hann dock med ett bad i poolen innan burgarlunchen... Sedan fick jag dem att slappa 40 minuter efter maten innan de hoppade i plurret igen i ett par timmar... En tur med båten för att köpa en glass och så tillbaka till poolen igen ett par timmar (med små pauser för dopp i havet) innan det var middag. Efter middagen försvann de upp på R:s rum med telefonerna i kanske 20 minuter innan det var dags att hoppa på studsmattan... Och sedan somnade de under Eurovision.. Alltså, jag blir trött bara av att skriva allt de gjorde!!

Men det har varit en bra helg för mig också. Inte så mycket planer eller tider att passa, men lite småfix är avklarat. Några tavlor kom upp och det har bakats både rabarberpaj, pizza och gjorts saft. Känner mig nästan lite effektiv trots att jag egentligen inte alls gjort mycket, haha!

Nu är det dags att ladda om efter en ny vecka. En vecka med maken på resande fot så det är bara kidsen och jag hemma. Och om jag, under den kommande veckan, bara har en fjärdedel av energin grabbarna haft i helgen, så är jag jättenöjd :-)

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

Åhhh låter ju underbart för grabbarna, och vad mycket gott du gjort. Nu blev jag pizza sugen.

Härligt med alla pool bad - blir nästan lite avis

.

nouw.com/yasminegill

Visst är det en härlig energi! Jak ksn känna att energin avtar med åldern. mer än vad jag skulle tro. Men jag har fått arbeta hårt i trädgården i två dagar och spelat tv spel i sängen i stugan.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Fnulan,

Herregud, jag blir trött bara jag läser vad dom gjort, hahaha =) Har ni uppvärmd pool? Det har vi hemma och snart är det tillräckligt varmt för mig också så att jag kan bada!

www.fnulan.se
Madelena
Madelena,

Vilket ställe ni har alltså. Vill gärna ha lite av den energin din R har. Blir ju trött bara av att läsa inlägget. Pizza och rabarberpaj alltså. Mums säger jag bara.

nouw.com/madelena
Elina,

Ni verkar ju ha ett helt fantastiskt ställe! Deras energi hade ju inte varit fel att ha😅 tycker faktiskt du varit väldigt effektiv som fått så mycket gjort i köket.

detkaosvikallarvardag.com
fibrolivet
fibrolivet,

Jag förstår verkligen både dem och dig - hade jag haft ett sånt ställe att tillbringa dagarna på hade jag inte velat att någon aktiv gick till spillo, men och det är ett stort men - jag lovar - energin i kroppen hade tagit slut långt innan energin i knoppen. Rabarberpaj blev det hos oss också, resten tog jag med till systern som är en hejare på att koka rabarbersaft.

nouw.com/fibrolivet
Hilma
Hilma,

Gud vilken härlig första bild! Jättefin! <3

nouw.com/hilma
Mina,

Vart de får energin ifrån är ett mysterium. Det låter som en riktigt bra helg med bad och burgarlunch. För att inte tala om rabarberpaj, så gott.

Minasvarld.nu
Marie,

Oj vad ni har frossat och haft det härligt och ja ibland undrar man var barnens energi kommer ifrån, hehe. Samt så härligt att bada i poolen =D

sweetwordsbymirre.com