Energiboostar

Idag har jag hunnit beta av lite på min ständiga att-göra-lista och det känns bra. Hann med en del på lunchen och det var tur det. Efter jobb var det leksaksaffären då L blivit bjuden på kalas till en dagiskompis, som hon först valde att tacka nej till, men som hon igår kom fram till att hon vill gå iaf... Så iväg till affären för att köpa present, så nu kan jag iaf stryka det också. Puh!

Ikväll har jag varit ute på after work med 2 av tjejerna från min föräldragrupp med L. Vi är eg 4 st som brukar träffas och det är lika trevligt varje gång, med eller utan barn. Det är verkligen en energiboost att sitta och äta gott och bara bubbla om allt mellan himmel och jord! Man bör inte krångla till det så mycket, det funkar att träffas en helt vanlig onsdag mellan 17-21 och bara snacka.

Och imorgon ska jag på kalligrafikurs vilket jag hoppas ger mig ännu en boost, eftersom det är kul att bara sitta och vara kreativ utan att ha några prestationskrav. Att bara få sitta i ett par timmar och bara kludda på papper, tillsammans med andra som gör precis samma sak! Och så hoppas jag hinna färga håret imorgon, innan kursen..... ;-)

Gillar

Kommentarer