Ett besök

Ett stycke trött pms-monster har just fått ett utbrott...

L vaknade vid sju, slog upp ögonen och frågade: "Ska inte jag tilll mormor S idag?" Jag hade gärna kunnat tänka mig lite sovmorgon till, säg, halv nio, men okej.. Sedan hade vi dock en mysig morgon där vi bland annat badade och L fick tvätta håret på mig. He he, antar att det är sånt som kallas barnarbete, men varför inte förena nytta med nöje, hon vill gärna mecka lite och jag tar gärna lite hårbottensmassage :-)

Efter en lång runda på cykel för L och till fots för D och mig kom då äntligen mormor och morfar för att hämta L. Gissa om hon ville följa med då? Nix. Hon har knappt pratat om annat på hela dagen.... Till råga på allt slog jag i huvudet när jag sa hej då till mamma i bilen och när jag sedan kom in i huset igen hade D (för andra gången idag) smitit upp på ovanvåningen och kom ner tillsammans med ett par deciliter sågspån och spackeldamm. Gissa vem som fick ta det hungriga pms-monstrets utbrott när jag dammsög för tredje gången idag (och det är bara lunchtid...)?

Nu är det nog bäst att jag laddar ordenligt inför kvällens tjejfest. Tur att det fanns lite spagetti och köttfärssås i kylen....

Gillar

Kommentarer