Ett brustet hjärta...

Vaknade - som vanligt känns det som - till regn, och blev så besviken att jag lät L sova hur länge som helst. Så länge att jag fem i tio var tvungen att väcka henne för att vi skulle hinna plocka på oss lite frukost (som slutar serveras kl 10...). Och idag var det helt galen frukost. Det brukar alltid vara lite stekt ris och olika kötträtter men det tittar jag aldrig åt, inte så tidigt på morgonen. Jag vågade mig på en halv kycklingkorv en dag blandat med lite äggröra, men annars håller jag mig till mina rostade mackor med tomat- & lökhack. Hur som helst, idag var det kycklingklubbor så L fick äntligen i sig något annat än lite flingor på morgonen (förmiddagen), Själv gick jag på lite spagetti, som var lite som en pytt i panna, lite skinka, lite grönsaker och så spagetti. Men jag kände mig så nedstämd att jag bara var tvungen att få i mig kolhydrater!

Och jajjemän, sedan kom solen - Halleluja!!! Vi har faktist fått flera timmar vid poolen idag innan regnet kom, men det gjorde inte så mycket för ungefär samtidigt som regnet kom det en busslast danskar. Eller det verkar vara en stor familj, typ farföräldrar, barn och barnbarn i en salig blandning. Jag pushade L att säga hej till några av barnen och hon gick i poolen och gjorde flera tappra försök att få kontakt, men nej... Ahh, mitt mammahjärta nästan brast av att bara se henne... Stackaren, där satt hon i regnet på poolkanten och huttrade av kyla men ville inte gå upp, ville inte ge upp chansen att någon skulle säga hej till henne.. Jag försökte förklara att de nog var kusiner allihopa och kanske inte riktigt tänkte på att hon satt där... Att de kanske inte visste vilket språk hon pratade osv. Kändes som lama förklaringar, men vad ska man säga till en fyraåring? De är inte intresserade av dig för de har varandra liksom?!?

Förutom en liten besvikelse på L igår (som säkert till stor grad baserades på att vi både ätit och druckit för lite under dagen, plus utråkning) så tycker jag att hon är en jätteduktig tjej som klarar galant av att vara på semester med bara sin mamma. Här har inte varit några andra barn att leka med och ingen pratar svenska så hon är grymt duktig på att stå ut. Och vi har ju ändå tillbringat ganska många timmar på rummet pga regn. Min duktiga tjej! Vi tummade på att även när bebisen har kommit så ska bara vi två göra något, som hon får bestämma. "Och bebisen" sa min söta lilla tjej. Men jag förklarade att jag ville göra något bara med henne, när bebisen blivit lite större - en mamma-&-L-dag. Jag hoppas verkligen att jag kan hålla det löftet!

Gillar

Kommentarer

Louise,
Vad trist att det regnar så mkt. Kan ingenting om Thailand men ´"ska" det vara regnperiod nu eller? Förstår att det inte är helt kul att var så ensamma svenskar/mamma&barn heller 😟 När sammanstrålar ni med maken igen för hemresa? Förstår verkligen att ni passar på att vara i poolen när såolstrålarna kommer fram. Hoppas danskbarnen snart fattar L´s lekintresse...!!

Kram
lollo71.wordpress.com