Ett foto i timmen

Mina körde en fotoutmaning med ett foto i timmen under en dag i veckan och jag tänkte att jag skulle haka på. Så igår försökte jag få till ett foto i timmen under dagen, men måste erkänna att det började halta framåt kvällen...

Den fyrbenta fluffiga kom och sa godmorgon på morgonen och la sig sedan till rätta en stund till. Hon är inte speciellt morgonpigg vår lilla fluff :-) Hon har dock nästan alltid något med sig när hon kommer på morgonen, helst en leksak, men det funkar också med makens strumpor om han lagt (hmm slängt) dem där kvällen innan.

Lyxfrulle när kollegan fyllt år och vi käkat smörgåstårta på jobbet på fredagen. Sämre frukost kan man ju ha!

Sedan rullade dagen på med promenad med den där fyrbenta fluffiga, fotbollsträning för R, utrensning av kläder och hux flux var det lunchdags!

Vi hade turen att bli bjudna på lunch av våra fina vänner (som haft Covid/är vaccinerade) och satt kvar länge och bara småpratade. Förutom att det alltid är roligt att bli bjuden på mat så är det extra roligt att bli bjuden på mat som man själv inte lagar vanligtvis.

Stekte pannkakor inför söndagens roadtrip och tog fram lite nagellack för att se om jag kan måla över lite av min utväxt :-) En fancy lördagsmiddag bestående av kinamatsrester och sedan mello. Det var min lördag på ett ungefär :-)
Hur var din?

Har du kört ett foto i timmen någon gång? Det blir lite utmanande att fotografera det man pysslar med och samtidigt försöka få till en hyfsad bild. Men lite kul, rekommenderar att du testar om du inte gjort det!

Gillar

Kommentarer

Mirre,

Gick det bra att måla öv utväxten, har själv funderat på det ngn gång att göra så, typ bara på utvxäten, men då kan man ju inte ha så mönstriga naglar för övrigt. EFIT är ganska roligt faktiskt =D

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
jag har inte riktigt testat ännu, men tror att det kommer att funka bra med glitter över hela då jag har en ljus lila nyans. Annars tar jag en riktigt mörk nyans över hela nagel.
nouw.com/popprinsessan
malinedlund
malinedlund,

Tänkt göra det, men kommer av mej. Nytt försök ska till 👍 Skoj att se! 😉

nouw.com/malinedlund
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, prova en dag! Lite kul!
nouw.com/popprinsessan

Hörlig summering av dagen. Har aldrig testat, men det blir kanske en dag framöver. Idag har jag hunnit med en del och missat lite av mina planer. Frisören startade dagen, så skönt. En stund I solen nere i Västra Hamnen var ljuvligt. Fixa en 50 års present, sen blev det till att städa undan kaoset efter renovering av vardagsrummet och omplacering av två växter.

Och så han jag slumra till på soffan.

Missade milkshake delux, fpr ta den imorgon istället

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Du hann ju med en hel del! Det hade blivit många bilder till en EFIT för dig! Det låter som en härlig dag!
nouw.com/popprinsessan
Madelena
Madelena,

Det är verkligen så kul att göra detta. och få följa dig under en hel dag. Funderar på om jag ska hoppa på det jag med.

nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, gör det! Prova!
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Tycker det är så roligt när folk gör den utmaningen, dock har jag inte kommit till skott att göra den själv än! Men det kommer. Så mysigt att ni blev bjudna på lunch 😊

detkaosvikallarvardag.com
Fnulan,

Kul att haka på dig en dag men jag kan tänka mig att det blir segt när man kanske inte gör så mycket. Jag ska nog skippa att ha efti denna veckan, min tanke är vila vila vila vila....

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, vila du! Gör EFTI en dag när du har lagom mycket på agendan så att du hinner med men inte blir stressad av det!
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,

Jag började faktiskt igår med att göra ett foto i timmen men failade. Får försöka idag istället skulle jag inte fixa det idag är får jag helt klart inse att jag inte klarar den utmaningen. Ha en toppen fin måndag

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ha ha, jag satte alarm en gång i timmen men missade nästan ändå! Men det viktiga är kanske inte att det blir exakt varje timme. Prova!
nouw.com/popprinsessan
Marlene,

Ska nog ta den utmaningen någon gång, kul grej! Vår pälsboll älskade när barnen bodde hemma, deras strumpor låg ju överallt och var sååå mysiga att rulla sej i eller bära runt på.

fdensammamamman.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Men hur mysigt kan det vara med använda strumpor!?! 😊
nouw.com/popprinsessan
Hilma
Hilma,

Åh men vilken rolig utmaning! Då får man ju verkligen se det där spontana i vardagen 😊

nouw.com/hilma
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, kul någon gång ibland att göra så!
nouw.com/popprinsessan
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Hur var ögonskuggan 😀? Om du ite redan har gjort det kanske du skulle kunna göra en recension ?

nouw.com/dreamandcreativity