Ett ögonblick av panik

Idag när jag skulle hämta L på dagis så satte jag som vanligt in R i bilstolen i passagerarsätet. Jag la min mobil och bilmojängen vid växelspaken och plockade ur vagnen ut bagaget. Med bilmojängen menar jag själva nyckeln, eller det är bara en mojäng som man måste ha på sig och sedan trycker man på en knapp för att starta bilen. Jag brukar alltid ha den i fickan.

När vi kommer till dagis kliver jag ur och stänger min bildörr, går runt bilen för att öppna passagerardörren och ta ut R. Men den är låst. Låst!!! Och jag inser att bilmojängen ligger kvar i bilen. Paniken börjar krypa. Jag känner på bakdörren. Låst. Ahh! Hinner panikartat tänka att det tar minst 15 minuter för J att köra till dagis från jobbet, men han har säkert inte sin nyckel på sig utan måste isf hem först och hämta nyckeln. Och R var hungrig och satt och grät i bilen... På nästan skakiga ben gick jag runt bilen för att känna på förardörren och... -  den gick upp! Ahh! Jag borde nästan ha köpt en triss-lott idag!! Puh!!!

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Fy sjutton.. jag fick nästan panik bara av att läsa. Tur att det ordnade upp sig. Vi har oxå en sån mojäng som jag aldrig vet vart jag har. I vår andra bil är det nyckel som jag alltid glömmer och så sitter jag i bilen och stirrar med den nyckeln i fickan 😉 Mycket förvirrat för en sån som jag 😊

Kram
ingelalala.blogspot.com
Fröken Isakson,
Oh fy vilken stress. Vad skönt att allt gick bra.

Vad roligt att hitta till din blogg. Kram från Linda som satt bredvid dig på galan 😃

PS. HOppas det är ok om jag länkar till dig =)
frokenisakson.wordpress.com
Pernilla,
Det var trevligt att äntligen träffa dig. Synd att det blev så lite tid till att prata bara.
Oj vad det händer mycket hos dig nu. Lite kul är det att läsa det. Jag känner igen mig i det när jag ammade och var helsnurrig.
Allt ordnar sig till slut i alla fall.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Tina,
Åh vilken panik! Jag hade nog börjat stortjuta. Som tur är är min man låssmed så jag hade nog ringt honom direkt. Skönt att det slutade bra iaf. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Östblomman,
Förstår att du fick panik! Å så skönt att det ordnade sig! Det är vid dessa tillfällen man vill ha "turen" på sin sida!
www.blogger.com/profile/141167729552369667