Ett ögonblick av panik

Idag när jag skulle hämta L på dagis så satte jag som vanligt in R i bilstolen i passagerarsätet. Jag la min mobil och bilmojängen vid växelspaken och plockade ur vagnen ut bagaget. Med bilmojängen menar jag själva nyckeln, eller det är bara en mojäng som man måste ha på sig och sedan trycker man på en knapp för att starta bilen. Jag brukar alltid ha den i fickan.

När vi kommer till dagis kliver jag ur och stänger min bildörr, går runt bilen för att öppna passagerardörren och ta ut R. Men den är låst. Låst!!! Och jag inser att bilmojängen ligger kvar i bilen. Paniken börjar krypa. Jag känner på bakdörren. Låst. Ahh! Hinner panikartat tänka att det tar minst 15 minuter för J att köra till dagis från jobbet, men han har säkert inte sin nyckel på sig utan måste isf hem först och hämta nyckeln. Och R var hungrig och satt och grät i bilen... På nästan skakiga ben gick jag runt bilen för att känna på förardörren och... -  den gick upp! Ahh! Jag borde nästan ha köpt en triss-lott idag!! Puh!!!

Gillar

Kommentarer

Tina
Tina,
Åh vilken panik! Jag hade nog börjat stortjuta. Som tur är är min man låssmed så jag hade nog ringt honom direkt. Skönt att det slutade bra iaf. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Östblomman
Östblomman,
Förstår att du fick panik! Å så skönt att det ordnade sig! Det är vid dessa tillfällen man vill ha "turen" på sin sida!
www.blogger.com/profile/141167729552369667
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229