Fab Mama Dagen

Jag har såå mycket bilder från min superroliga Fab Mama-helg! Ingela och Mira har gjort ett toppen jobb och jag hoppas att de själva är nöjda med vad de åstadkommit!

Har haft ett riktigt roligt dygn och det är svårt att förmedla känslan i skrift tycker jag. Det började redan på resan upp till Göteborg med tåg då vi var ett helt gäng förväntansfulla mammor. Fnulan-Malin, Annika, Maria, Tina, Meekatt-Malin och Nina.


G i v e t v i s  hade vi laddat med både bubbel, snacksbag och Kinderöverraskningar.Och så Geisha förstås. Ingen Meekatt utan Geisha. Mycket skratt och plötsligt var vi framme i Gbg.

Efter en kort bussresa till Hällsnäs laddade vi med lunch för att ha energi till diverse utställare och föreläsare. Tror att alla blev fixade i håret av frisörerna från Min bror & jag och det lottades ut diverse fina saker.


Galet mycket goodie bags bjöds vi på under dagarna. Snacka om att resväskan hem var tung! Info om innehåll kommer :-)

Vi fick prova på att "Pimpa min tårta" från Almondy. Med enkla medel kan man piffa till sin köpetårta. Jag var mest sugen på provsmaka tårtorna så jag gjorde en v ä l d i g t  enkel dekoration.


Fortsättning följer. Nästa avsnitt: Fab Mama Kvällen. Missa inte det!

Gillar

Kommentarer

trollet,
Ha ha, låter som ni haft en toppen helg!! Goodibags är kul;)
www.lchftrollet.blogg.se
Ewa (mamma till 6 döttrar),
Det var superhärligt att ses igen 😊
Kram
tjejmorsan.blogg.se
Therese,
Tack snälla för att du uppdaterat så duktigt med glimtar från FAB MAMAS så att jag som varit hemma och jagat/jagar älg fick en glimt på vad jag gått msite om... Och så drar du igång å tränar, ge mig en spark i baken är du snäll för nu har jag legat av mig.... Hoppas du får sova nu i natt å att det kymiga försvinner <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Fnulan,
Måååååååååååånga fina kort!!! Vi måste dela!!!
Saknar redan vårt lilla gäng, gud vad vi har det kul!!!!
Glad att jag lärt känna dig!!!!
PUSS
www.bloggfamiljen.se/fnulan