Fabulous

Jag har fått en utmärkelse av Jeanette! Stort tack, alltid kul att få veta att någon uppskattar ens blogg!

Reglerna är att lista 5 saker som jag inte kan vara utan, bortsett från familj & vänner (och jag räknar med min hund i familj/vänner).

Hmm, vad kan jag inte klara mig utan? Kommer faktiskt inte på så mycket, så då skriver jag listan med en glimt i ögat och den visar kanske snarare vad jag gillar :-)

  • Kallt vatten (att dricka)
  • Marabou schweizernöt
  • Telefon
  • Musik - min ipod
  • Böcker

Gillar

Kommentarer

Katinka,
Kul lista trots alt. Ibland är det roligt med sådana där frågor, priser och utmaningar när man måste visa lite mer av sig själv.
www.blogger.com/profile/106992502709728232
Jeanette,
Tycker som Katinka, det är kul när man får tänka till lite. Du har blivit utmanad igen... Kram
www.blogger.com/profile/130296350753625185
CharmKatti,
Jo som svar på din fråga om widgets.
Vissa är liskom större än vad platsen är man sätter widgeten på. Jag har märkt det oxå. Vissa går det lätt att göra mindre genom att titta i koden hur många pixlar bred och så den är,(leta i koden efter tex 250px och minska summan lite och testa) men ibland när man ändrar så blir proportionerna konstiga eller så funkar den inte sen. och andra är byggda på javaskript och då går de inte att ändra om du inte har tillgång till skriptet, men det hämtas oftast på nån annan sida av själva widgeten.

Jag har sett att många av dom widgets som visar tex dagens bild från national geographic eller likande har dessa scrollbars, men då är det ju ocå en massa trist reklam som följer med, och det går inte heller att ta bort tyvärr.

Men leta efter widgets nånannanstans än just bland bloggers egna. Sök på nätet efter widgets till blogger, du får upp en massa förslag.

Hjälpte det dig lite iallafall?
www.blogger.com/profile/046181021213338000