Familjehelgen har börjat

Nu är det äntligen fredag igen! Och vi har en hel familjehelg framför oss! Det är inte ofta det händer så det gäller att njuta då tillfället ges :-)

Just nu försöker jag förtränga problemen vi har hemma med vattenläcka på badrum, försäkringsbolag, snickare och rörmokare. Försöker se det från den ljusa sidan - blir det för jä*ligt hemma så kan jag kanske ta in på hotell en natt... En hotellfrulle och någon annan som bäddar efter en gör säkert susen :-)

Men nu sätter jag skygglapparna på och struntar i det - iaf för en liten stund.


Hela familjen var på bio ikväll och såg Big hero 6. När vi kom ut därifrån fick L plötsligt jätteont i örat. Till saken hör att hon varit hängig i skolan och såg inte helt piggelin ut innan bion, men hon ville så gärna gå och sa att hon bara var lite trött. Nu har hon fått Alvedon och har somnat i soffan - vilket är en kraftig indikation på att något inte står rätt till, eftersom hon  a l d r i g  somnar i soffan. Och inte innan klockan 21.30 en fredagskväll..

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
STackars,... ont i örat är HEMSKT! Krama om henne från tant Malin.
Kram vännen
www.femme.se/fnulan
Therese,
Mysigt med familjehelg, vi fick också en av det annorluda slaget efter en kväll/natt på akuten då Luran brutit nyckelbenet... Sedan har vi häckat mest helga helgen i soffan och sett film och roat Luran då stormen Ole härjat där ute. KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723