Familjekamp

Igår kväll var det blodigt allvar! Då körde vi familjekamp på Ballbreaker och det övades segerchester och stretchades (nästan iaf!) innan vi intog de olika aktiviteterna. Grabbarna i familjen hade varit där tidigare, när vi tjejer fick tillbringa kvällen på ett annat hotell med öroninflammation, så de hade ju lite förkunskaper :-)

Vi började med bilbana och det var fantastiskt roligt! En stor bana och många olika race där vi hela tiden fick byta bil/bana så att det skulle vara rättvist för alla. Körde man av banan fick man springa runt hela bordet och fixa till sin bil och förlorade så klart då en massa värdefull tid. Det var skratt och småstressade känslor när vi stod där med våra kontroller. Grymt kul!

Sedan fortsatte vi med Shuffleboard - även här flera olika game så att alla liksom fick spela mot varandra. Bra upplägg av Ballbreaker! Shuffleboard är något vi gjort några gånger nu och tycker är superkul. Det funkar bra för alla i familjen trots olika åldrar. 

Sist men inte minst var det dags för bowling och barnen var jätteduktiga! Nu började viss trötthet märkas och entusiasmen var inte lika hög bland alla deltagare. En i familjen (inga namn nämnda :-) ) var grym och slog strike efter strike, trots att han inte brukar vara någon höjdare på just bowling. Han funderade nästan på att köpa klotet, ha ha!

Det var en riktigt rolig kväll, ett riktigt trevligt ställe med supergod mat och toppenupplägg!

Gillar

Kommentarer

Liw
Liw,
Vilken häftig bilbana. Den skulle min son blivit som tokig i. Han drog fram sin lilla bilbana han fick i julas idag. Skulle velat se hans stora ögon om han fick uppleva en så stor bilbana som fanns där ni var. 😊
blogg.amelia.se/liwslust
Kamillas Kamera
Kamillas Kamera,
Ballbreaker är riktigt roligt faktiskt. Tristas är biljard för det hajar jag bara inte. Maten och också super bra. Härlig dag ni hade tillsammans
www.blogger.com/profile/043267255929456572
IP: 82.99.3.229