Familjen Cirkus på nya äventyr!

Nu har Cirkus Lejon anlänt till svärfar i La Zenia i Spanien. Det började bra, förutom att jag knappt sov pga tankar om kalasinbjudningar till R som ska ha kalas kort efter att vi kommer hem igen... Men vi var uppe i bra tid och tom iväg enligt plan. Kryss i taket!

Lite oroliga var vi eftersom vi skulle flyga med Ryan air och hade med stor noggrannhet packat en väska att checka in & vars ett handbagage. 

En gång för 5 år sedan när vi också skulle flyga till Spanien med samma flygbolag, var R bebis och vi hade skötväska mm att tänka på. Handlade lite mat på flygplatsen att ha på planet men oh no, det fick vi inte ha i en separat påse - ETT handbagage per person! Så vi fick trycka ner mackor & dricka i skötväskan.. 
Vid incheckningen visade det sig att 15-kilosväskan som vi betalt för vägde 16,5.. MEN om vi kunde checka in ett handbagage så slapp vi betala för övervikten. Ehh?! Absolut, inga problem. Tog mitt handbagage som ändå bara var kläder & skor. Men den väskan gick tydligen inte bra (förstod sedan att de ville bli av med vårt "stora" handbagage då planet var fullbokat & det inte finns utrymme för alla att ha handbagage på planet..). J roddade snabbt om sin dator samt barnens iPads & hörlurar och vi kunde lämna incheckningen med ett handbagage mindre. DÅ kom J på att passen låg i den mu incheckade väskan..... Nämde jag cirkus?

Det gick så klart inte att återkalla den väskan men passen skulle vänta på oss i gaten. Det gjorde de inte, men vi fick gå in i "priority" och efter en stund kom väskan och vi kunde ta passen. På så sätt fick vi gå ombord på planet utan att köa vilket var tummen upp! 
På planet visade det sig att det var tre platser i rad och den fjärde på andra sidan gången. Dock var stolsraden bakom tom när alla boardat och jag var för en gångs skull snabb och frågade om L & jag kunde flytta bak. Det gick bra & familjen Cirkus slapp sitta trångt. 
Bortsett från att det sedan tog otroligt lång tid att hämta ut hyrbilen - som var förbokad - så tycker jag ändå att resan gick över förväntan! 

Gillar

Kommentarer