Fantastisk förändring & fördröjd förkylning

L har varit hemma från skolan ett par dagar, med ont i hela kroppen. Idag var vi hos läkaren och det konstaterades att antingen är det en "gammal" virusinfektion som fortfarande inte riktigt lämnat henne eller så är det en ny på g. Halsmandeln (japp, singular - den andra är bortopererad!) är jättesvullen och hon är flammig på kroppen. Hon var supersvullen i halsen även innan vi åkte till Spanien, men det var inte streptokocker, och det bröt sedan ut till en förkylning. Antingen är det väl det som satt sina spår eller så är det något nytt på gång. Vila och Ipren ordinerades så nu håller vi tummarna att det blir bättre.


Det har hänt så otroligt mycket med L när det gäller hennes teaterspelande den här terminen!

I helgen var det dags för stora delar av lilla släkten att se henne uppträda och det märktes på henne att hon gav liiite extra på scenen. Från att ha en pytteliten roll med någon enstaka replik första året har hon nu flest kostymbyten och kör dubbla byxor i en scen för att hinna byta om från en karaktär till en annan, vilken ska in direkt i nästa scen.


Det märks att hon tycker att det är roligt. Och lillebror R kan knappt bärga sig tills han också får börja! Det enda hindret för honom just nu är nog frågan hur han ska kunna hantera att sitta stilla & tyst bakom scenen..

Gillar

Kommentarer