Får skylla mig själv

Grr , vilken stressig morgon! Fast jag får skylla mig själv. Kom på när jag låg i sängen att det ju faktiskt är L:s sista dag på dagis (den avdelningen) idag och även om fröknarna fått sommarpresenter så kanske vi skulle bjuda på lite fika. Sagt och gjort, slängde ihop lite nutellamuffins (I love my kitchen aid!) och packade ihop saker för en jobbförmiddag. Min snoriga, hostiga lilla kille sattes i bilstolen och jakten på solhatten började. Två solhattar har försvunnit på två dagar nu. Fattar det inte! Är det den lilla vätten som brukar göra hål i strumporna som nu hittat ett nytt nöje?

Känner inte riktigt att jag har tid att shoppa en ny heller, men det får väl pressas in någonstans under dagen. Nu är det iaf dags att jobba undan på jobbet så att jag kan slappna av och ha riktig semester imorgon.

Later dudes!

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Den där lille vätten hittar på hyss även här 😉

Sv: Knopp och knytte är friluftsfrämjandets grupper för de allra minsta, som skogsmulle. Tjejerna är mina ledarkollegor 😊

Kram
ugglehuset.se
Therese/rosakoriander,
Vad gott det låter med Nutellamuffins! Jag älskar nutella!

Sv: Tack för berömmet! 😊 Ja, jag är lite förvånad själv. Det händer så mycket hela tiden här och jag vågar knappt skriva det men jag fick en jättebra affärsidé under middagen 😊 Så nu tänker jag på den! Fast jag borde börja flytta kapitel och göra klart i boken.
www.blogger.com/profile/096933811762772303