Färdigbadat, kräftor & vemod

Nu har det varit sommarlov för kidsen i sju & en halv vecka. Imorgon går vi in i sista lediga veckan och jag hoppas att barnen kommer att njuta ordentligt. Fast den stora loppan l ä n g t a r faktiskt till skolan! Oväntat - men hon har en plan, eller snarare ett mål för sista året på högstadiet och vill nog komma igång. Och så gillar hon rutiner :-)

Frågan är om någon i den här familjen (förutom J, som gillar att gå upp tidigt) kommer att gillar rutinen när väckarklockan ringer.. J ska dock börja jobba redan imorgon. Så, ja, vi är tillbaka hemma i stan - och det kändes mycket vemodigt att lämna vårt älskade Solsidan.

Vi avslutade dock på topp. Med sommarväder och fina vänner på besök. Med kräftskiva och en massa bad för barnen. Och frågan nu är om det är färdigbadat? Med tanke på att det regnat och åskat hela dagen så är det inte precis någon augustikänsla.

Sista kvällen i "stugan" slängde jag ihop en pasta, vi packade ner lite tallrikar och dricka och åkte ut med båten. En sista semestermiddag på havet liksom. Riktigt mysigt i all sin enkelhet. Vi behövde ännu ett sommarminne att stoppa i minnesbanken för att ta fram när hösten kryper på.

Men hey, sommarlovet är inte slut ännu och vi ska inte börja prata höst riktigt än :-) Nu ska vi som sagt njuta av de sista lediga dagarna!

Gillar

Kommentarer