Färg, flugor och färska jordgubbar

Så är ännu en helg nästan till ända. Det har varit en riktigt bra helg. Kanske inte så mycket sömn, men vad sjutton, det blev ju iaf sovmorgon och jag får väl skylla mig själv som kommit i säng alldeles för sent :-)

Imorgon är det dags för kurs, i InDesign och det ska bli väldigt spännande och kul!! Får väl se om jag orkar skriva om det imorgon eller om det snurrar nya termer i knoppen..

Det blev inte så mycket lekstugemålning igår. Förmodligen för att förarbetet tog längre tid än beräknat. Och kanske för att maken var rejält bakis så det tog ännu längre tid än det kanske hade behövt.. Men, idag har jag målat för glatta livet och det börjar äntligen likna något. Har fortfarande en del kvar, men insåg att det var sjukt jobbigt att måla (så jag lär nog har träningsvärk big time imorgon..).

Och så har lite incidenter gjort att planeringen sprack. L ramlade från en liten stol och slog sig. Hon slog sig mellan benen så det kom lite blod och jag kände mig faktiskt helt illamående och svimfärdig ett tag.. Galet jobbigt när man inte riktigt kan se vart blodet kommer ifrån.. efter ett samtal med en läkare vi känner, och att det inte verkade komma mer blod och eftersom L lugnade sig, så avvaktade vi ytterligare åtgärder. Men det var väldigt jobbigt varje gång L behövde kissa.. Hoppas verkligen att det känns bättre för henne imorgon!

Och så har vi så klart haft Mors-dagsmiddag! Även idag släppte jag ”kontrollen” och köpte kinamat!! Och så hade vi jordgubbar och glass till efterrätt. Mina föräldrar kom och det var meningen att svärmor också skulle kommit, vi satt ute i det härliga vädret och bara hade det skönt. J och L har en liten ”mors-dags-tradition”. De går in i en affär och så får L välja present till mig, till sin mamma. Förra året blev det en kaffekopp (tekopp för mig) och en kul porlinsgiraff (både står på mitt skrivbord på jobbet). I år blev det en elektrisk insektstdödare, som ser ut som ett tennisrack… Ha ha, fast vi hade ingen flugsmälla så den kan kanske komma till nytta!!

Gillar

Kommentarer

Louise,
Ja de där inesktracketsen är inte helt fel 😉

Stackars L som slog sig just där. Ebba gjorde likadant för något år sedan. Hon balanserade på en sådan där mattpiske-ställning som finns på vår gård & tappade balansen och fick en stång rakt mellan benen, hon slog i så hårt att stången fick en liten böj. Jag var ute själv med barnen och hade då en 6 åring som VRÅLADE "min snippa, min snippa" ihärdigt på högsta volym & en chockad lillebror på 3 hjuling bredvid. Jag fick ta ett barn under var arm & rusa in. Hon blödde också lite, ngt slemhinna som gick sönder & blev svullen & hade ont av att kissa i 1-2 dagar minns jag. Vi sökte aldrig läkare eftersom inget synligt hade gått sönder iaf.

Du får visa en bild på lekstugan sedan, jag äsljar lekstugor & ahde gärna haft en tll barnen om vi inte bott i lägenhet, en altan på 15 kvm räcker liksom inte...

Kram i solen!
lollo71.wordpress.com
Ingela la la,
Vilken härlig mors dags present 😉 Du kommer säkert få användning av den..

Stackars lilla L, det måste ha gjort ont.. Hoppas att han är bättre idag.

Nä, det här med VV *suck*.. Jag ska dit ikväll, ta tjuren vid hornen 😉 Jag hoppas att inspirationen infinner sig då.

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Katti,
Ett sånt tennisrack är helt suveränt! Jag tror det är lite s/m-känslor som kommer fram när man använder den:-)
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Katti,
Men stackars lilltjejen!
Sånt gör ju så in i helvetes ont!!
Jag ramlade på en cykel en gång och landade rakt på ramen, satan vad ont det gjorde. Det glömmer jag aldrig!
Hoppas allt blir bra med henne.
Pussa henne ordentligt.

Kram
Katti
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Åsa,
Vilken kul tradition!! Undrar om man kan få maken att gå med på det. Han som knappt vet hur man gör naär man ska gå in i en affär... Om det inte är en bygg,mc,bil eller annan grabbig affär...
www.blogger.com/profile/180557897380679127
Wojtan,
Hej

TAck för alla dina trevliga kommentarer hos mig. Hinner inte riktigt med om dagarna nu och känner att jag är lite dålig "bloggkompis"!
Hoppas L mår bättre och att det inte längre gör ont när hon kissar. Jag ramlade själv, 5 dagar innan jag födde Leonie och slog sönder blygdbenet. INTE kul för fem öre att föda barn sen 😊
Kram från mig
wojtansblogg.se/wp
Potatishäxan,
Vi hade två Abba-tjejer som sjöng medleys till middagen, det var det hele. Men de var bra! KRAM!
www.blogger.com/profile/018631233984026212