Färg på kontoret

Härom dagen fick jag ett blomsterbud till jobbet. Det var från min kära vän J Cool som tyckte att jag behövde något till mitt kontor. Vilket jag också behövde för det fanns inte en enda levande blomma i den här byggnaden innan! Stort tack till min kära vän!!


Igår satte jag upp nya gardiner här. Slängde de gardinerna som hängt på kontoren och i köket i jag-vågar-inte-ens-på-mig-en-gissning-antal år. De var dammiga och INTE snygga.. Nu har grabbarna fått nya gardiner men jag tror inte ens att de har märkt det.. Jag har satsat på en röd gardin till mitt rum. Tjejig men ändå stark liksom.
Igår fick jag också en liten present av chefen. En ny mus och musmatta i matchande färger :-)
Kul att han verkar har lyssnat när jag sagt att jag tex ville ha en mobiltelefon som var lite mer girlie nu när jag haft så många "tekniska" telefoner efter att ha jobbat på det stora tele-företaget.
Nu börjar det här likna ett riktigt trevligt kontor!!

Gillar

Kommentarer

jessica
,
Kul att du uppskattade blomman! Tänkte att det håller sig längre än en bukett 😊 OCh din mus du fick var ju bara RÄTT. Helt i min smak.

Tror att både du och jag har varit för mycket inom telekom i typ 10 år nu och fått allt grabbigt, grått och tekniskt. Nu är man mätt och vill ha girlie, rosa och lättsamt. Som kompensation eller nåt! 😊 Ha det gott i helgen, Fredag imorgon! Hääärligt!
Jeanette,
Vad kul att det börjar ta sig och att du får det lite tjejigt. Fin mus förresten! Ha en bra kväll!
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Louise,
Oerhört piffig mus 😊 Klart man skall ha in lite färg även på kontoret, man är ju där rätt mycket ändå.

Vad fin L blev i trolldräkten och nallen med!

Kram
lollo71.wordpress.co