Färg, phone och fånig

Idag efter jobbet kände jag mig på nedstämt, dåligt och nästan lite gråtigt humör.. Vet inte riktigt varför, det fanns ingen speciell anledning..

Kände mig lite värdelös på jobbet idag, det är frustrerande när jag inte kan nya program som jag inte jobbat med innan. Jag vill kunna allt på en gång. Sedan är min kära make, och numera också chef, inte världsbäst på pedagogik så det blir lite missförstånd ibland. Får se om jag kan bege mig ut och hitta en bok "för dummies" imorgon. Till mig, inte till maken :-)
Det värmde dock lite i hjärtat idag när jag hittade ett paket till mig i postlådan. Det var min vinst från Plingan, ordet kärlek som en vit träskylt.
Idag fick jag också en ny telefon :-) Efter att jag tappade min iPhone har jag haft en äldre telefon, som funkat sisådär. Idag fick jag en ny kompis som jag hoppas komma bra överens med.
Men så mycket nya presenter kan man ju inte fortsätta gå omkring och vara på dåligt humör! Och så har jag bokat in en klipptid (imorgon) och en massagetid (lördag), så jag har en hel del mysig egentid framför mig. På tal om egentid har jag faktiskt tagit mig tid att färga håret ikväll. Vill inte att frissan ska kommentera att jag ser lite trist ut imorgon... ;-) Så nu är jag lite mörkare och de små enstaka gråa håren är dolda igen..
Nu ska jag slå mig ner i soffan med min älskade man, tända lite ljus och hoppas på att få lite nackmassage kanske..

Gillar

Kommentarer

plingan,
Men så bra att paketet kom fram och att det kom på en passande dag också 😊
Hoppas det blir lite nackmassage och att du får en lite gladare dag imorgon - det är ju fredag!

Kram Pernilla
www.blogger.com/profile/031641230194145890
Louise,
Åh vilken fin skylt. Underbar!

Vad trevligt med lite egentid, det brukar ha en tendens att bota nedstämdhet 😊

Hoppas du hittar en bra dummie-bok.

Kram!
lollo71.wordpress.co
Mamma Russin,
Hej vännen..
Tråkigt att du känt dig nedstämd.:( Men hoppas du känner lite gladare efter så fina vinster och presenter.. Snygg mobil, skulle gärna vilja ha en RÖD jag med, skulle passa så fint nu till julen, hihi.. 😉

Ha en underbar helg gumman.. KRAM
www.blogger.com/profile/166633865938851156