Färgskiftningar, fotografering & funderingar

Tänk att jag kunde fortsätta med bara ben ett tag till! Njuter för fullt av att solen visar sig, även om jag inte varit ute och njutit så mycket av den i veckan. Jag håller tummarna att det blir schysst väder i helgen också så att jag kanske kan få känna de kanske sista sommarsolstrålarna på mitt ansikte innan hösten tar vid. För visst känner man ändå av hösten i luften. Idag på lunchrundan såg jag hur träden börjat förändras. Jag brukar passa på att fotografera just de träden varje år eftersom de brukar vara väldigt vackra i sina färgskiftningar.

Ikväll blev det middag utomhus. Grillat givetvis :-) Som sagt, man får passa på och nu var det faktiskt ett tag sedan grillen fick jobba här hemma. Bilden är dock från tidigare i veckan när vi hade en fotograf hemma för att fota inför försäljningen :-)

Hela familjen är taggad på att fundera över planlösningar och möbleringar i det nya huset nu! Även om det är 7-8 månader kvar tills inflytt. Men oj vad det är svårt att tänka utanför boxen! Att inte tänka på hur vi har det idag. Det blir mindre ytor i det nya huset och jag känner att jag behöver hjälp med hur jag ska tänka. Har du tagit hjälp av en inredningsarkitekt eller inredningsdesigner någon gång?

Gillar

Kommentarer