Farmor, vaniljhjärtan & second hand

Idag har varit en sån där dag då jag hade massor på agendan och har betat av grymt mycket. Det började med en smashing jordgubbssmoothie & avslutas nu med Mästerkocken tillsammans med 8-åringen.

Har däremellan bland annat hunnit med ett besök hos min 93-åriga farmor, och ska vi fortsätta att prata om Vänliga veckan så har jag under igår och idag varit på Erikshjälpen med ett par kassar utrensade prylar (vänligt mot alla som kan handla våra prylar billigt, mot Erikshjälpen som fått våra prylar att sälja & mot vår värld då vi kör återanvändning), gett min mamma tulpaner och min farmor fick både tulpaner, vaniljhjärtan & en räkmacka :-) Fast jag tror nog att hon uppskattade själva besöket mest!

Jag lät också R och hans kompis spela klart sin FIFA-match när jag hämtade dem på fritids, och det tror jag räknas som en schysst mammagrej, ha ha!

Barnen tyckte kanske att jag var mindre schysst som fick dem att plocka fram alla kläder inför sportlovsveckan i fjällen. Fast jag tror att de kommer att vara tacksamma över att slippa packa imorgon när de båda har träningar på kvällen.

Nu ska jag strax hänga en sista maskin tvätt, skära nötchokladbitarna, som jag svängt ihop ikväll, i just bitar & kanske plocka fram lite av mina egna kläder inför nästa vecka också. Om jag orkar!

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Älsakr små sticklingar. Förra året blev jag helt fast. Hade en period då jag klickade hem massvis från TRadera. Ha det bäst i fjällen
kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
De här palettbladen är ju så enkla att ta sticklingar av!
nouw.com/popprinsessan
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Va kul med sportlovs vecka snart & sedan att de kommer spenderas i fjälleN. Här har de sportlovs vecka denna veckan dock inte mima barn för de går inte i skola än Så här kör vi på som vanligt.
nouw.com/jagochminahjärtan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, det ska bli skönt med lite ledighet.
nouw.com/popprinsessan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229