Fars dag


Firade Fars dag idag. Först blev pappa J firad av L, eftersom R sov i vagnen och för en gångs skull sov en bra stund! Han blev uppvaktad med en hög presenter och en stor kram från vår fina tjej. Sedan kom min pappa (och mamma) och blev firad med en Fars dags-brunch. Ja, båda papporna blev ju så klart firade då, fast J fick hjälpa till lite :-)

Avslutade brunchen med rester från gårdagens chokladkaka - och den är så mäktig att det fortarande finns kvar! Hur sjutton ska jag kunna låta bli den imorgon?!?

Nu har pappa J åkt iväg för att jobba på mässa utomlands igen. Och denna gången blev L ledsen när han skulle åka. Hon brukar inte göra så stor grej av det, han åker ju så ofta, men idag var det en ledsen tjej som till slut fick krypa ner i min säng. Det är en trött mamma som sitter bredvid henne och jag har bestämt mig för att inte ens starta tv:n ikväll. Ska snart lägga bort datorn också, får ta min bloggrunda imorgon, för jag behöver också sova. Är inställd på att R vaknar inatt igen, eftersom det börjar bli en vana. Det tar lång tid att få honom att somna om så jag behöver all sömn jag kan få innan han vaknar.
Natti!

Gillar

Kommentarer