Feber, filt & förlorad sömn

Ett vanligt uttryck är "det blir inte alltid som man tänkt sig" och så har det varit denna helgen för oss. Det blev inte alls som det var tänkt. Planen var att barnen skulle på kusinhelg - en julklapp av kusinerna innehållande övernattning, Djungelboken-musikalen och middag på Pinchos. Med J i Kina skulle det innebära en lördag-söndag utan några som helst planer för mig, bortsett från att skjutsa/hämta barnen. Planerade för utrensning hemma, långpromenad med W, ett träningspass och vila.

Meeeen, så vaknade lillprinsen upp med feber här igår.. Rejäl feber också, han som  a l d r i g  har feber. Varken han eller hans syster brukar ha feber. Inte när de haft vattkoppor, inte är de haft öroninflammation eller halsfluss eller när det varit tufft med astman. Så det var bara att ringa till faster M och avstyra lördagsplanerna och hålla tummarna att febern skulle försvinna lika fort som den kom.

Igår trodde jag att chansen skulle vara liten, eftersom febern steg under dagen,  men idag när vi vaknade var febern nästan borta och efter ett par timmar så var den puts väck. Jag är fullständigt medveten om att den kan komma tillbaka - och rätt eller fel, så är kusinerna nu på musikal tillsammans. Biljetterna var inköpta och barnen hade verkligen sett fram emot detta. Febern i sig smittar ju inte, utan det är ju så klart något annat i kroppen. Vi har satt in astmamedicinen på en gång, för lite snorig har han börjat bli.Så, efter en natt med minimalt med sömn har jag nu lämnat av barnen, med en bil med überdåliga vindrutetorkare i snöoväder (då styrningen på den andra bilen kändes jättekonstig i fredags och jag nu inte vågar köra med den). Det blev en promenad i skogen med den fyrbenta fluffiga, men nu får den där utrensningen här hemma ligga lite på vänt. Det finns myyyyycket förlorad sömn att ta igen och jag ska tvinga mig själv att lägga mig en stund på soffan. Med en filt och ett avsnitt Blacklist. Sen får vi se!

Gillar

Kommentarer

Emelie Babunovic,
Meeen neeej!
Så himla typiskt, stackarn! Och nu missade dom allt det roliga... Dumma januari-baciller.

Krya på <3
undermyumbrella.se
Therese,
Så trist, men tur att de kunde gå på musikalen, håller tummarna att febern inte kom åter och att fler av er åkt dit... KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723