Feber & final

En hostande liten kille tyckte att det var onödigt att sova längre än till halv sju idag och syrran hade nog lite förväntningar på dagen så hon vaknade också då och kunde/ville inte somna om. Det gjorde iofs att vi var i grymt bra tid när vi skulle skjutsa L till kusinerna. Första gången ever vi var för tidiga! Eller nej, vi har faktiskt kommit en timme för tidigt till samma hushåll när det var kalas en gång...


Det visade sig att lillkillen inte bara var hostig utan också febrig. Fast även när han är krasslig så märks det inte mycket på honom. Energin finns liksom där ändå.

Men vi har tagit det lugnt. Planterade lite blommor i det fina vårvädret som vi haft idag.Underbart! Åt en glass. För någon mat har den lille killen inte varit sugen på idag.

Nu verkar äntligen febern ha gått ner och han tjattrar oavbrutet under mellobidragen och förstår inte alls varför vi inte kan leka med djuren till bondgården. Jag har gått med på att han kan hämta djuren, men nu hittade han lite gamla ballonger istället!

Gillar

Kommentarer