Feber, tummar & väska


Insåg under natten att R nog hade feber och på morgonen kunde jag konstatera det. Japp. Så då har febern kommit till oss. Men han är pigg ändå, har inte ens velat sova middag och farmor är snäll nog att vilja passa trots feber. Det känns inte alls kul att lämna honom när han inte är helt frisk, men han verkar inte speciellt påverkad och jag vet att han kommer att ha det superbra hos sin farmor tillsammans med syrran.

L är nu på kalas och vi ska strax hämta hemma för att åka till farmor och sedan ska jag vidare till Göteborg för att träffa J och kolla mello! Håller nu tummarna att R inte blir sämre. Håller tummarna att kvällens startfält är bättre än förra veckans. Håller tummarna att vägarna är bra trots att det har snöat här hela förmiddagen. Håller tummarna att de fula fökylningsblåsorna som blossat upp under näsan på mig inte syns allt för mycket...

Det är nästan så att jag skulle ta en bild på min packning, för jag vet att det är flera som skulle bli mycket förvånade över storleken! Jag är nästan imponerad själv!! En liten väska!!

Gillar

Kommentarer

Evelina Hellström,
Hoppas febern försvinner snabbt!
Du har några frågor att svara på i min blogg 😊
kram
www.evsi.se
Anonym
,
Skulle varit intressant att se vad du kallar en liten packning, ja. Kram Cool