Fem snabba juliga

Fem snabba julinspirerade frågor:

Pepparkaka eller Lussebulle
Glögg eller julmust
Hyacint eller Amaryllis
Snögubbe eller snöängel
Äkta gran eller plastgran

Vad skulle du välja?

Det var verkligen inte helt självklara val!
Just nu, idag känner jag så här. Just idag skulle jag välja en Lussebulle, och gärna en nybakad i långpanna. Sååå gott!
Jag är inte så förtjust i glögg faktiskt, så det valet var lättare, ha ha!

Jag köper alltid vita julstjärnor, vita hyacinter och någon amaryllis varje december. Hyacinterna byter jag ut några gånger, det händer att jag får byta ut julstjärnorna också då de är väldigt känsliga och jag inte har supergröna fingrar... Har inte köpt någon amaryllis ännu i år.

Snögubbe eller snöängel. Nu är det ju väldigt sällan snö i Skåne, men det är lite barnsligt kul att göra en snöängel när möjlighet ges, tycker jag.

Och så granfrågan då... märker att fler och fler går över till plastgranar - och jag har alltid varit helt emot det. Meeen, jag börjar faktiskt tveka lite... I år blir det en äkta gran som vanligt, men det är inte helt omöjligt att vi slår till på en plast om vi ramlar över något bra erbjudande efter jul... Fast det känns inte rätt när jag skriver det så vi får se :-)

Gillar

Kommentarer

Elina,

För mig är det lussekatt, glögg, hyacint, snögubbe och tycker det är fantastiskt med äkta gran men det funkar inte praktiskt för oss här hemma så det får bli plast för oss

detkaosvikallarvardag.com
Silverblomma
Silverblomma,

För mig är det vägghängd gran så inget av valen passar in, Gillar varken pepparkaka eller lussebulle, ska vara saffransbullar med vaniljkräm, Amaryllis och hyacint för annars känns det inte som jul.. Snögubbe & snöängel för båda har sin charm så det är omöjligt att välja..

nouw.com/silverblomma
Amanda,

Jag tycker glögg kan vara gott lite grann men jag föredrar nog ändå julmust det är godare. Snöänglar är så fina. Tycker om änglar i alla former 😊

amandizan.wordpress.com
Diana Saelöen,

oj då, det var inte lätt....ända lätta var faktiskt plastgran eller äkta gran.... här är det äkta gran som gäller som vi hugger själv....som huvudgran alltså....i år har dottern inte fått upp sin lilla plastgran, så den har vi satt upp här hemma uppe i tv-rummet...men det är bara dekoration som inte sprider direkt julstämning för man saknar doften av gran och pysslet med den.

nouw.com/fibrolivet
Fnulan ,

Haaaaappyyyyyy biiiiiirthdaaaaaaay tooooooo yaaaaaa, haaaaaappyyyyy biiiiiirthdaaaaayyyyu toopoo yaaaaaa, happyyyyyyyy biiiiiiiiiioirthdaaaaaay!!!!

www.fnulan.se
mathildaheimer
mathildaheimer,

Jag hade lika svar som du förutom på första, där väljer jag pepparkaka ☺️ Märkligt nog har inte lussebullar fallit mig i smaken men jag ääääälskar doften ❤️

nouw.com/mathildaheimer
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Tycker att det är så fint att ha julblommor nu hemma till jul 😊 Man får en speciell känsla tycker jag 😊

nouw.com/amandamalmflod
Marie,

Ja här var det härliga juliga inblickar du visar =D tyvärr tål inte jag julblommor och har tyvärr int hittat några fina i plast då de ser för overkliga ut

sweetwordsbymirre.com

Jag får nog sätta mina bockar på din fetstil. Jag dricker inte glögg, jag har bara glöggfesten. Gillar Lussebulle men kanske jag ändrar mig...pepparkaka med brieost....to die for. Hyacinter ör fina, Amaryllis kan vara pampiga i en hög bukett...julstjärnan har jsg börjat ta till mig lite. Avskydde den dom barn när man alltid fick den i present. Jag fyller då år dagen före dig...grattis igen till dig!!

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Jag tål inte riktiga granar så därför måste vi ha i plast

nouw.com/2barnsmammaochfru