Femårshelgen

Nu är årets bröllopsweekend över och "som vanligt" har vi tillbringat den på Ystad Saltsjöbad. "Som vanligt" blev vi inte besvikna!

Sköna behandlingar, härligt väder, supergod mat och en massa slappande!

Vi kom till YSB i fredagseftermiddag och hade vars en massage inbokad på kvällen innan middagen. Såå skönt och välbehövligt! Middagen på kvällen var så god och jag åt kalvrygg som nog var det möraste köttet jag ätit i hela mitt liv! Vi vann nästan musikquizen och tror lite att det vinnande laget fuskade ;-)

Lördagen var mycket soft och avslappnande. Vi åt frukost i lugn och ro, vi tog en liten promenad på stranden och sedan slappade vi i spaet och vid poolen. Jag är är riktigt nöjd över att jag tom fick en stund i bikini vid poolen innan vi käkade en räkmacka i solen.

Eftermiddagen spenderade vi på spaet och vi provade på The Creek experience. Två timmar med fotbad i guldfat, ansiktsmasker, ångbastu, torrbastu, is, poolbad, turkisk bastu med rosenbladstvål, ångbastu med marockans lera över hela kroppen, vattenfallsdusch och inoljning.

Gissa om vi var trötta på kvällen? Det var nära att jag fejkade någon typ av åkomma för att vi skulle kunna få upp maten på rummet..

Eller rum och rum.. Det var första gången jag bott i ett rum med egen gasolspis, diskmaskin och teleskopkikare :-) Vi hade i princip kunnat laga vår egen mat. Men med tanke på hur god mat vi serverats är jag glad att vi inte gjorde det. Jag funderade också länge på om någon skulle märka om vi hade knyckt med oss lamporna som hängde över matbordet hem.. Vågade dock inte chansa ;-)

Gillar

Kommentarer

Nina - Glamourmamman,
Men gud vad mysigt!! Och vilken fin tradition att investera i sig själva på bröllopsdagen.

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Virriga Vero,
Jenny,
Jag blir väldigt sugen på att komma iväg och njuta så, men fösrt Fab för lite skoj! Eller massa skoj 😉 Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Åh så underbart det låter vännen! Det var ni väl värda! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Men ÅH så härligt!!
Fina ni är 😊

Hur har det gått med klänningarna?

kram kram
omlitenochmig.se
Therese,
Vilken mysig upplevelse! Får försöka komma ihåg vår bröllopsdag i år... är usel på sådant å vi brukar aldrig fira speciellt, men i år kanske man skulle ändra på det! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723