Fest!!

Nu är det över en hel vecka sedan jag hade en fest för mina vänner och jag tog i princip inte ett enda foto!! Eller jo, det blev en del selfies/groupies på dansgolver och en del filmer när alla dansade och sjöng. Jag tog inte ens en bild på det färdigdukade bordet, bara en när det var halvdukat på fredagskvällen :-)

Fast jag tycker att det tyder på att jag hade väldigt roligt på själva festen! Jag hade inte tid att föreviga saker, för jag passade på att njuta av alla fina vänner som var där.

Alla hade fått v ä l d i g t tydliga instruktioner att det var mycket viktigt att vara på plats 17.00. Var man inte det kunde man lika gärna komma kl 19 :-) Och alla var verkligen i tid, fullastade med presenter och glatt humör! Vi lät inte gästerna komma in i huset utan samlades upp i vår bastustuga där vi bjöd på fördrink och popcorn. Ett stund senare kunde man skymta lanternor på havet och en skärgårdsbåt gled in vid vår brygga! Surprise!

Alla gästerna blev uppdelade i små lag om 3 eller 4. de fick en drinkhink och lite pynt att pynta just sitt bord med. Och det skötte alla med bravur måste jag säga! Efter ett liiiitet missöde, då jag glömde underlaget till mitt planerade quiz i land & båten fick vända tillbaka (men det var det egentligen ingen som märkte eftersom det var kolsvart utanför!). Sedan drog jag igång ett musikquiz som till stor del handlade om mig, men också om vännerna eller händelser vi gjort tillsammans. Ljudnivån var hög och engagemanget likaså!

Efter två timmar på havet kom vi tillbaka till Solsidan precis när maten levererandes. Och inte vilken mat som helst - kebab :-D Ni som vet, ni vet... Stora skålar och fat med kebabkött, pommes, sallad och såser serverades ut vid bordet - där alla utom en (som tyvärr blev galet sjösjuk...) slagit sig ner. Jag fick oväntade tal och sånger - innan bandet drog igång i vardagsrummet.

Det blev precis som jag hade hoppats på! Det var mycket dans och allsång, glada vänner & skratt! Stackaren som låg sjösjuk på toa hela kvällen är förstås inte lika nöjd. Och nattgästen som snubblade och slog huvudet i ett element vid sänggång var nog inte helt nöjd med bulan dagen efter... Men äsch, när jag fyllde 40 var det en som ramlade när hon var på väg till taxin. Slog i axeln liiite.. Bröt visst något visade det sig...Hon köpte ett halsband med texten "Full & full, man kan väl ramla ändå!" :-D

Som sagt, det blev inte mycket foton alltså :-) Fick ett foto av min äldsta vän - det ENDA fotot hon tagit på hela kvällen... och det var inte ens ett bra foto utan bara på några i köket, ha ha!! Men minnena har jag kvar! Och vi hade både kebab och tårta i flera dagar efteråt!

Gillar