Fest, biopopcorn & kräftor

Söndagkväll och en trött sådan. Det var en kul 40-årsfest igår när svägerskan och svågern firade sina födelsedagar och jag dansade till klockan 2 när dj:n slutade spela. Som tur var hade jag en back up till mina heals - ett par Converse i matchande färg till klänningen :-)

En barnfri morgon, men ändock ganska trött när jag vaknade. Hämtade barnen, shoppade lite nytt till hamstern och åkte sedan på bio med hela lilla familjen. Jag försökte hålla mig vaken till Minionerna, och det gick hyffsat bra. De andra mumsade på popcorn och snacks, men jag hade med mig lite nötter och bär. Det var en STOR utmaning för mig att gå på bio utan biopopcorn. Jag ÄLSKAR biopopcorn! Men det gick! Precis som det gick bra på festen igår - riktigt bra Paleomat och no snacks for me! Har hört att Annika Sjöö sagt att bubblor är gjort på druvor och man får äta frukt inom Paleo :-) Dock är det begränsat till en frukt om dagen under kickstarten och det höll jag väl inte riktigt..


Efter bion hade jag gärna slängt mig på soffan en stund, men istället blev det ett träningspass - med sällskap av R som kämpade på med liknande övningar :-)

Och efter att hamstern blivit rastad utanför buren medan buren blev rengjord har vi mumsat på kräftor! Yummie, yummie!


Nu väntar sängen på mig. Frågan är om jag kommer att kunna hålla mig vaken tillräckligt läge för att se ett avsnitt av 100 Code som började i veckan....

Gillar

Kommentarer