Fest, shopping och fika

Ikäll är det dags för kräftskiva igen. Det blir dock förhoppningsvis lugnare än sist.. Iaf för min del. Och festen går inte av stapeln hemma hos oss :-) Jag har anmält mig frivillig som chaffis så jag kan ju åka hem när de andra börjar balla ur. Och L ska med så blir det fulla människor (risken är ju överhängande..) så passar jag på att smita hem och kolla på Idol istället ;-) Bra plan va?!

Eftersom det är festdags har jag varit hos frissan idag. Eller, det var ju länge oavsett fest eller ej.. Nu känns det lite fräschare iaf. Min frisör är så imponerad av J som vars standardcitat till mig är "det är bara att shoppa" och hon är väldigt ifrågasättande över att jag inte shoppar allt jag kan. Hon berättade att hon var mer som Maria Montazami (eller vad hon nu heter) och gömmer allt hon har handlat för sin man. Så när jag gick därifrån gick jag faktiskt inom Ecco för att köpa ett par stövlar som min vän I hade köpt härom dagen. Likadana alltså. De var supersköna och snygga och kostade 1500:- Det är mycket tycker jag, samtidigt som jag vet att 1500:- för ett par stölvar inte är mycket. Men som sagt, jag är ganska snål mot mig själv. Jag tycker absolut att J ska köpa Eccoskor som han vet är sköna när han ska gå på mässa i 14 dagar.. och jag köper alltid Kavat och PoP osv till L. Men till mig själv blir det mest Lindex och skor för max 600.... Och så klart var stövlarna slut, så det blev ingen shopping idag... Herregud hur lyckades jag med det här? Ett långt stycke om shopping som inte ens blev shopping?? Shit, jag får nog ta och försöka samla mig och fixa till mig inför kvällens tillställning.

Var förresten på vv imorse. Hade ansträngt mig hyffsat i veckan, dock utan motion. Vågen visade ett litet, litet minus. Det är iaf ett minus att kämpa vidare på. Fast dagens intag av våfflor med sylt och grädde skrämde nog tyvärr bort det där minuset all världens väg....

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Hoppas kräftis blev trevligt!!! Vi hade en trevlig kväll med 2 grannfamiljer!