Fest, steg och farmor

Nu har jag skickat iväg min lilla trollunge till dagis och det är dags att bege sig till jobbet efter en stund på crossen. Det kändes faktiskt mycket lättare idag, det gäller väl bara att komma igång helt enkelt.

Jag har rysligt ont i ryggen så jag hoppas att det inte blir värre av att crossen, jag försökte stretcha ut så mycket som möjligt efteråt.

Idag verkar det vara underbart väder ute så det ska bli skönt att komma ut på en promenad med D. Jag har nu kört med stegräknare i ett par veckor och jag kan väl säga att det går sådär.. Min plan var att först köra 4 dagar, ta ett snitt på de dagarna och veckan efter försöka öka med 2000 steg per dag. Tjo! Det gick inte alls. Jag ska vara glad om jag kommer upp i 10 000 steg på en dag. Då krävs det lite ansträngning. Jag har tex börjat gå en runda varje lunch med D. Ingen lång runda, ca 10 min, men det känns bra iaf. Men det blir ändå inte så många steg på en dag för mig, som sagt jag är glad om jag är över 10 000. Inte 12000 som jag kanske hade velat få till.

Jag hoppas att L har roligt på sin trollfest på dagis idag. Det var riktigt roligt att sy även om jag inte är någon höjdare på det och jag hoppas att ingen tittar närmare på trolldräkten.. hrm... Jag får väl skicka ett kort till min farmor så blir hon säkert glad. Jag ringde henne när jag fick lite strul med min symaskin och jag hörde hur hon sken upp när hon hörde att det var jag som ringde. Fick lite dåligt samvete och insåg att jag kanske skulle försöka ringa henne oftare. Det är som sagt så lite som behövs.

Ok, dagens mission:
Ring om hämtning av grovsopor (gamla tvättmaskinen bye bye!)
Skicka kort till farmor
Lämna böcker på biblan med L.
Och så får jag se om jag hinner köpa present till L:s farbror som fyllt år och som ska firas i helgen.

Bäst jag sätter fart!

Gillar

Kommentarer

irin,
Hihihi det var det sötaste lilla troll jag sett på mycket mycket länge.
Hon är väldigt väldigt lik ett stort troll som jag träffade i somras i Billdal 😊
Hoppas att ryggontet ger med sig & att du får en härlig dag i det fina höstvädret.
En reunion borde väl snart inplaneras eller vad tycker du?
kramar
irin.blogg.se