Fika, filmkväll & föreställning

Oj, så var den här helgen snart slut. Det har varit en bra helg. Både med lite vila och no stress, och så lite fullspäckat schema! Blandad kompott!

Igår hade vi besök av vänner från Sthlm. Tiden sprang iväg och jag kände mig nästan elak som i princip körde iväg dem för att själv åka och hämta upp min förtjänst efter helgens barnloppis. Tiden flyger iväg när man har trevligt och mycket att prata om!

Sedan blev det filmkväll för hela familjen och hämtmat framför tv:n.Och båda barnen somnade i soffan. Det är inte ofta man får R att somna där, han vill oftast upp till sin säng. Så det var mysigt att ha dem båda snusandes i närheten.


Idag var det säsongens sista föreställning för Duvungarna  och det var nästan lite vemodigt även om det är ganska tufft att ha föreställningar varje helg under en period. Känner mig lite som jag gissar att en fotbollsmorsa gör :-) Kulisser ska bäras och kiosk ska förberedas och bemannas. Det har varit en riktigt rolig föreställning i år och barnen är fantastiskt duktiga! L har utvecklats och tycker att det här med teatern (musikal) är jätteroligt.

R har haft både pappahäng och kompishäng idag, men det har varit lite tufft för honom också och han har varit ledsen en del. Gissar att det är frustrerande att vara fyra år också ibland...

Efter teateravslutningen var L och jag på mer äventyr, men mer om det imorgon :-)

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Blandad helg är bra helg. Här har det varit bilskola, kalas, träning, utemat, jobb, film och klädsortering. Ibland hinns det med mycket. Kram till dig!
nockinocki.blogg.se