Film, chips och lekTiden har verkligen inte gått långsamt idag. Det har inte kommit mer kräk (kryss i taket!) och jag tror att det var L:s astma som gjorde att hon kräktes för hon är riktigt astmatisk idag. Det stånkas och pustas mest hela tiden. Något fel på aptiten eller energin har det dock inte varit :-)
Vi har laddat upp med två nya filmer till L, chips (kanske inte helt bra OM det skulle vara någon magbacill, men...), en tidning landade lägligt i postlådan till mig (även om jag inte hunnit läsa den ännu), vi har lekt med R och hans leksaker och spelat Kalaha. Jag lyckades koppla in Wii där uppe så vi har spelat lite, vi har tagit en promenad i kylan med doggen D på kvällskvisten, barnen har badat och nu sover R iaf för en stund. L kollar på film och äter chips och jag tar mig en datorstund.Tänkte satsa på att låta L se klart sin film, sedan krypa till kojs och kolla på Revenge och verkligen försöka somna i bra tid. För jag räknar inte med någon bra nattsömn med två förkylda barn. Har dock ingen tid att passa imorgon och som tur är har vi en morgontrött hund ;-)

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Hej raring! Det är klart du ska gå! Nu verkar det vara ett helt gäng som ska gå! Vi hann ju dessutom inte prata så mycket på galan sist så vi har lite att ta igen! Hoppas vi ses där!

Kramar i massor 😊
www.jennyn.se
Linda,
Skönt det inte blev mer av kräkeriet. Låter som ni haft en mysig dag.
I dag är jag glad vi inte har hund, att gå ut i dag gör jag inte gärna, minus 33 grader nu, brrr
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000
Tina,
Hej hjärtat! Jag håller tummarna för att det inte har blivit något mer kräk under natten och att du har fått sova någorlunda trots förkylda barn. Massor av kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886